Grilovací sezóna startuje! Spolu s jarním počasím se do domácností vrací také zábava u rozpáleného grilu. Víte ale, které potraviny dávají Češi na gril nejčastěji? Podle výzkumu agentury MÉDEA RESEARCH jsou to masové steaky, ryby, zelenina a sýry. Teprve po nich se v žebříčku umístily klasické uzeniny. Více než polovina lidí, kteří grilují, griluje sýry (konkrétně 56 %). V drtivé většině případů se přitom jedná o hermelín (82 %). Pro grilování hermelínu zároveň platí, že Češi rádi využívají již hotové sady.
Proto Sedlčanský i v letošní sezóně vychází vstříc všem grilovacím fandům a uvádí na trh novinku, jež potěší svou svěží chutí:
s brusinkovou omáčkou.
Brusinky obsahují řadu vitamínů, v letním počasí grilovací menu příjemně osvěží. Z toho důvodu patří mezi oblíbené doplňky na grilovacích party. V balení najdete 4 kusy sýra a svěží omáčku z brusinek.
Pravidla
soutěže:Soutěž
o grilovací kleště od Sedlčanského probíhá od pondělí 6. května do neděle 12. května 2013.
Pravidla
vyhodnocování týdenních soutěží.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli
soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné
údaje.
10 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá grilovací kleště od Sedlčanského.
Vyhodnocení
soutěže
proběhne dne 13. května 2013
a výherci budou zveřejněni v kategorii
Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 10. června 2013 poštou na adresu uvedenou v registraci.