Provence je kraj plný vůní, barev i chutí. Málokterá hospodyňka si z dovolené v Provence neveze domů kufr plný místních dobrot, levandule a kvalitní olivové kosmetiky a jen nemnohý muž nemá po návštěvě Provence nějaké to kilo navíc z přemíry ochutnávání všeho dobrého.Provence je skutečně fenomén, který člověka chytne za srdce a nepustí. Uchvátí nejen nádhernou krajinou, modromodrým mořem, obrovskou spoustou památek, ale také fantastickou kuchyní, lahůdkami, které se na vás neodolatelně smějí z každé výlohy, spoustou kvalitní přírodní kosmetiky na každém rohu a všudypřítomnou vůní bylinek i levandule. Pro tuhle lásku vznikl on-line průvodce
Provence, jehož hlavním cílem je vše jedinečné, krásné, voňavé a dobré, co v Provence je, co nejvěrněji zprostředkovat českým čtenářům.
S on-line průvodcem
Provence teď máte skvělou možnost získat do své kuchyně lákavé delikatesy zrozené v Provence, které do soutěže věnovala společnost
Provence Nature:
Hrubá mořská sůl a 3 druhy pepře BIO Provence d´Antan - jedinečná sůl získávaná na rozlehlých salinách přírodní rezervace Camargue patří všeobecně k těm nejkvalitnějším na světě. Úžasně vynikne také v zeleninových salátech, na grilované zelenině, na sýrech nebo na čerstvých rajčatech s mozzarellou.
Mořská sůl La Baleine, 500 g - sůl z rozsáhlých salin u historického městečka Aigues-Mortes u přírodní rezervace Camargue je nádherně bílá, velice kvalitní a obsahuje 15 - 20 mg jódu na 1 kg soli.
Jemná humrová polévka La Cancalaise - je luxusně jemná, ale přesto chuťově výrazná. Díky absolutně čerstvým a kvalitním surovinám, ze kterých je vyrobená, ji nerozeznáte od pravé domácí provensálské polévky. Neobsahuje žádné konzervanty, barviva ani dochucovadla.
Směs pro přípravu svařeného vína BIO Provence d´Antan- plechová krabice s 30 sáčky. Pečlivě vybraná směs bylin podle staré provensálské receptury. Ačkoli je určena pro přípravu svařeného vína, chutná i v jiných obměnách - s jablečným džusem, s pomerančovou šťávou nebo jako čaj.
Pravidla soutěže:
14denní soutěž
o delikatesy ze slunné Provence od společnosti Provence Nature probíhá od pondělí 18. března do neděle 31. března 2013.
Pravidla vyhodnocování soutěží
Výhru mají šanci získat soutěžící, kteří správně
zodpověděli všechny soutěžní otázky a jejichž REGISTRACE obsahuje
všechny povinné údaje.
23 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá dle pořadí výhru ze slunné
Provence od společnosti Provence Nature:
1.-5. místo: Jemná humrová polévka La Cancalaise
6.-7.místo: Směs pro přípravu svařeného vína
8.-13.místo: Hrubá mořská sůl a 3 druhy BOP pepře
14.-23.místo: Mořská sůl La Baleine
Vyhodnocení soutěže proběhne dne 1. dubna 2013 a výherce bude zveřejněn v kategori
Výherci soutěží. Výhra bude výherci doručena nejpozději do 30. dubna 2013 poštou na adresu uvedenou v registraci.
Každý den 1 nová soutěžní otázka. Výherce vzejde pouze ze čtenářek/čtenářů, kteří odpověděli správně na všechny soutěžní otázky. Odpovídat můžete až na 4 otázky zpětně (tzn. v pátek můžete odpovídat na otázku z pondělí). Poslední den, kdy můžete odpovídat na tyto otázky, je dnem, kdy soutěž končí, tedy neděle 31. března 2013.