V úterý hosty na večeři pozve číšník Petr. Jenomže. Všechno bude tak trochu divné. Hosté nebudou večeřet u Petra, protože tam probíhá rekonstrukce. Prý… Hostům se to moc nezdá. Ale proč by jim Petr lhal? Co se týká menu má Petr velké plány. Jeho menu je moderní. Velmi moderní. Petr dokonce podává i něco navíc. Sorbetto. Aby si hosté vyladili chutě mezi dvěma hlavními chody. Tolik jich Petr udělá. A to je kámen úrazu. Všeho je tak nějak moc, nic není tak akorát. Petr vaření rozumí a dbá na to, aby všechno bylo dokonalé. A právě to se některým nelíbí. Necítí se uvolněně. Ale Petr si z toho nic moc nedělá. Neláme si hlavu ani s úkolem týdne. Na vánočku nedojde. A nikdo to moc neřeší. Tedy pro tentokrát.
Prostřeno – 11.12. 2018 – Petr:

Petr vystudoval Přírodovědecké lyceum a pokračoval ve studiu na vysoké škole, kterou nedokončil. Dnes pracuje brigádně jako číšník a skladník. Je nezadaný a žije s rodiči, uvaří v bytě kamaráda v Benešově. Druhý hostitel se do pořadu se přihlásil sám, protože si chce vyzkoušet, jaké to je uvařit pro čtyři neznáme lidi před televizní kamerou. Další motivací je i ochutnání nových a dobrých jídel. Pokud by vyhrál, tak by peníze použil na dovolenou.
Charakter: Sám o sobě tvrdí, že je sangvinik.
Zájmy: Rád hraje basketbal a plážový volejbal. Chodí na ryby, což je Petrův velký koníček. Volný čas tráví rád se svými přáteli.
Vztah k vaření: Vaření ho každodenně nabíjí. Rád připravuje ryby, středomořská jídla, českou klasiku a italskou kuchyni.
Chutě: Mezi jeho nejoblíbenější jídla patří koprová omáčka, mořské plody a quiche.
Nesnáší: Nemusí kuřecí maso a celer. Při stolování mu vadí přetvářka a mlaskání.
Motto: Život není peříčko.
Očekávání: Těší se na nové zkušenosti a očekává pořádnou dávku emocí.
Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Petr,
v úterý 11.12. 2018 od 17.50 na Primě
Zdroj, foto:
PrimaVendula Vrablová
Tento článek také můžete