Domácí sulc z vepřových nožiček anebo pečeně podávaná za studena. Připravíme si lahůdky studené kuchyně podle klasických kuchařských knih. Sedmá série magazínu o dovednostech našich předků. Režie V. Karas (Premiéra)
Pokud vás honí mlsná a přemýšlíte, co jste už neochutnali, ani nepamatujete, máme pro vás dva tipy. Jejich příprava sice zabere o něco víc času, než jsme v dnešní uspěchané době zvyklí, zato výsledek předčí naše očekávání.
Pojďme si připravit domácí sulc, delikatesu, která, kromě jiného, potěší nejen chuťové buňky, ale prospěje i našim kloubům. A vepřová pečeně podávaná zastudena je klasika, která se na stolech měšťanské domácnosti kdysi objevovala celkem pravidelně.
Připomeneme si také naše národní hity – obložené chlebíčky, jednohubky či populární vlašák. A jak na zdravé mlsání pro děti? Vyrobíme jim bonbony z rakytníkového želé.
Magazín Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli - Domácí
sulc můžete sledovat 7. 4. 2024 od 18:25 na ČT1!!
A opakování 10. 4. a 13. 4.!
Zdroj, foto: Česká Televize
Shelly
Chytrá Žena