Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
|
Vikitorie | 10b | Datum vložení: 10.01.2016 18:48 hod. | |||
|
Janino, vypadá tak krásně, že mám také chuť ho uvařit |
tomkatze | . | Datum vložení: 10.01.2016 16:50 hod. | |||
|
vypada dobre |
sestřička | 10b | Datum vložení: 10.01.2016 15:42 hod. | |||
|
Taková jídla máme u nás rádi...určitě vyzkouším! A díky za recept! |
savlickova | recept | Datum vložení: 10.01.2016 14:58 hod. | |||
|
500 g kuřecích jater 5 větších žampionu 1 velká cibule 50 g anglické slaniny lžíce sádla lžička dijonské hořčice 2 lžíce rajského protlaku lžíce hl. mouky 3 stroužky česneku mletá červená paprika špetka pálivé papriky kmín pepř majoránka sůl Postup přípravy receptu Játra očistíme a nakrájíme na větší kousky. Na sádle uškvaříme slaninu na kostičky a přidáme nakrájenou cibuli. Až cibule zezlátne přihodíme česnek na plátky a po chvíli játra. Necháme zatáhnout, přidáme protlak, zarestujeme, přisypeme papriku a nakrájené žampiony. Chvíli mícháme a zalijeme horkou vodou do poloviny. Okořeníme a necháme dusit asi 15-20 minut. V trošce vody rozmícháme mouku a játra zahustíme. Společně povaříme a dochutíme. |