Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
|
sestřička | 10b | Datum vložení: 01.06.2013 16:07 hod. | |||
|
Jani...nádhera.Úplně se mi sbíhají sliny a lituju toho,že zrovna nejsem u vás na návštěvě.Hned bych tě o kousek poprosila. |
Martina59 | Datum vložení: 01.06.2013 10:40 hod. | ||||
|
savlickova | recept | Datum vložení: 30.05.2013 16:59 hod. | |||
|
Kategorie receptu Kategorie receptu: Ostatní Suroviny: 6ks bavorských grilovacích klobásek ( mohou být i vinné) - kupuji je v Lidlu, mají 95% masa brambory uvařené do poloměkka ve slupce ( cca 500g) 1 cibule 2 stroužky česneku 150g nastrouhaného sýru ( já použila gorgonzolu) 1 smetana na vaření 3PL dijonské nebo plnotučné horčice 2 vejce hodně zelených bylinek ( petrželka, libeček) sůl pepř olej Postup Brambory nakrájíme na plátky ( pokud jsou nové, ponecháme i slupku) a naskládáme je do pekáčku nebo zapékací misky. Na oleji mírně opečeme klobásky a spolu s nimi orestujeme nakrájenou cibuli a ke konci i česnek. Cibuli s česnekem rozházíme na brambory, zlehka osolíme a navrch poklademe klobásky. Smetanu smícháme s vejci, nastrouhaným sýrem, hořčicí, bylinkami a podle chuti osolíme a opepříme. Touto směsí vše zalijeme a vložíme do rozpálené trouby na 200C. Pečeme do ztuhnutí směsi a červené kůrčičky. |