Hrajte s námi SUDOKU online ! | Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Vánočka - nejoblíbenější recepty |
|
Elenecka | moc | Datum vložení: 09.05.2012 11:56 hod. | |||
|
dekuju,ale pochybuju,ze to co pises tu bude brat nekdo vazne. |
patulka | Jinak | Datum vložení: 09.05.2012 11:53 hod. | |||
|
to, že má za fotky Elenky 3 body, je ukázka trapnosti hodnotících, kteří to tak hodnotí, zatímco dají 5 bodů za každou rozmazanou kočku, za fialku 10x jinak a nebo za kus asfaltu... |
patulka | ??? | Datum vložení: 09.05.2012 11:51 hod. | |||
|
Přijde vám míň trapné, když sem ženská 50+ dá svoji vlastní rozmazanou fotku...??? Mně mnohem trapnější připadá album "procházka z města A do města B", kde je vyfocený každý kus asfaltu, každá hrouda na poli atd. Pole a nic. Tady je to aspoň pěkná holčička |
Elenecka | .. | Datum vložení: 09.05.2012 06:47 hod. | |||
|
Ahoj vsem,popravde me do vcerejska nenapadlo,ze Elenky fotky tu tak vadi.no tak je jich hodne,to je pravda,tak na nejakou delsi dobu je vkladat nebudu,mam spoustu jinych fotek,tak se tedy omlouvam a budu fotky vkladat po mensich mnozstvich,nez u Elenky. |
Vikitorie | Datum vložení: 08.05.2012 22:39 hod. | ||||
|
co vím já, tak i fotky do soukr. alba jsou bodovány, ale i kdyby ne, tohle je prostě hrůza hrůz a jde to všem akorát na nervy, fotka když má dítě plnou pusu jídla, nebo jen bonbón - a vzhledem k věku dítěte mi přijde více než trapná |
Soutěž o Haribo Adventní kalendáře. |
Soutěž o přípravky Naturevia, díky nimž zaženete podzimní splíny. |
Soutěž o ručně malované vánoční ozdoby sklárny Koulier. |
Soutěž o knižní novinky Stále hratelná a Ženění Jakuba Koháka. |
Vyhrajte Kroniku našich Vánoc pro uchování svátečních okamžiků. |
Vyhrajte balíček čisticích prostředků od značky iPlody. |