Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
|
d1o2h3n4a5 | pravda | Datum vložení: 08.08.2011 17:01 hod. | |||
|
pravda:D |
savoj | vikitorie | Datum vložení: 18.09.2010 12:12 hod. | |||
|
s tím s tebou souhlasím, ale že já dám tady jenom smajlíka a ona se do mě obuje slovem držkování a debilně tlemit by se měla nad sebou silně zamyslet!!!! |
piskotik | Viki | Datum vložení: 18.09.2010 09:59 hod. | |||
|
tak to je pravda a jinak mám v lednici jak víno tak salko, salko budu mít už snědený, zato na víno jsem ještě ani nešáhla a to jsem tu sama a k bramburkám by se pilo výborně, když já radši to sladký |
Vikitorie | Holky klid... | Datum vložení: 18.09.2010 00:55 hod. | |||
|
... je pravda, že fotku sem Piskotik dávat nemusela veřejně, ale jak sama zmínila, takových dětí, které chtějí ochutnat je opravdu mraky a rozhodně to nevede k nějakému alkoholismu v budoucnu, spíš možná naopak. Jestliže se nejedná vyloženě o hodně malé dítě, tak srk piva nemůže uškodit. Navíc pivo je velmi bohaté na minerály a spoustu dalších vitamínů, to mám řekne každý lékař, ale přehánět se nesmí s ničím. Navíc mi dovolte zmínit, že Piskotíka - Janu znám osobně, byli u nás na návštěvě v rámci možností dvakrát a ALKOHOL odmítala, přestože pít mohla, jelikož neřídila. Tak plechovku Salka, - to jo, tu by si dala, to vím s jistotou |
piskotik | savoj | Datum vložení: 17.09.2010 16:32 hod. | |||
|
budu se snažit, ale až mi bude dobře, jdu spát je mi zima |