Nechte se inspirovat - kuře s nádivkou
nebo z mletého kuřecího burgery, plněné papriky či karbanátky? Dobrou chuť
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
aclI | Andík | Datum vložení: 11.12.2011 19:43 hod. | |||
|
Tak nevím, když to má přepaly a žádnou kompozici.....a ty si takovej odborník, proč zde nedáš nějaký vyladěný fotky, abych třeba já, která neumím fotit a přesto fotím ráda, viděla, jak to dělá odborník... žádnou fotku jsem u tebe nenašla |
Andík | tajnosti | Datum vložení: 19.11.2011 21:24 hod. | |||
|
A co je na tom hezkého, že se ten barák kácí, má to přepaly a žádnou kompozici? |
uznevim | další | Datum vložení: 05.11.2011 22:25 hod. | |||
|
fotografie z roku 2008 ![]() |
tajnostii | 10b | Datum vložení: 11.10.2011 23:52 hod. | |||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |