![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bm68 | 10b | Datum vložení: 21.03.2016 18:13 hod. | |||
|
Jani, to je určitě mňamka,![]() ![]() |
sestřička | 10b | Datum vložení: 21.03.2016 18:02 hod. | |||
|
Jani,to sis určitě pochutnala.![]() ![]() |
savlickova | recept | Datum vložení: 21.03.2016 16:56 hod. | |||
|
6 ks bavorských grilovacích klobásek ( mohou být i vinné)(kupuji je v Lidlu, mají 95% masa) brambory uvařené do poloměkka ve slupce ( cca 500g) 1 cibule 2 stroužky česneku 150 g nastrouhaného sýru ( já použila gorgonzolu) 1 smetana na vaření 3 PL plnotučné hořčice nebo dijonské 2 vejce hodně zelených bylinek: čerstvá petrželka čerstvý libeček sůl pepř olej Postup přípravy receptu Brambory nakrájíme na plátky ( pokud jsou nové, ponecháme i slupku) a naskládáme je do pekáčku nebo zapékací misky. Na oleji mírně opečeme klobásky a spolu s nimi orestujeme nakrájenou cibuli a ke konci i česnek. Cibuli s česnekem rozházíme na brambory, zlehka osolíme a navrch poklademe klobásky. Smetanu smícháme s vejci, nastrouhaným sýrem, hořčicí, bylinkami a podle chuti osolíme a opepříme. Touto směsí vše zalijeme a vložíme do rozpálené trouby na 200C. Pečeme do ztuhnutí směsi a červené kůrčičky. |
koudy | 10b | Datum vložení: 21.03.2016 16:48 hod. | |||
|
parádní mňamka...![]() |
Jordana | 10b | Datum vložení: 21.03.2016 16:43 hod. | |||
|
Tak to vypadá moc hezky! To je nádivka? |