České kuřecí na váš stůl. Co budete
vařit? Co třeba sekanou nebo cuketu plněnou mletým kuřecím masem?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bezinka | jůůů... | Datum vložení: 11.04.2010 16:12 hod. | |||
|
![]() ![]() |
Bezinka | jůůů... | Datum vložení: 11.04.2010 16:12 hod. | |||
|
![]() ![]() |
indira | :) | Datum vložení: 11.04.2010 16:06 hod. | |||
|
Tak to mě kupované nevadí, jen tu šlehačku dělám v láhvy na šlehačku bez cukru-tu pravou jaká byla dříve. Ale na fotce to není poznat a tak honí mlsná už jen při pohledu. PS:příště vyskládej rakvičky na plech a hned si bude každý myslet že jsou doma pečené. ![]() |
lemurka | ty mám ráda | Datum vložení: 11.04.2010 15:18 hod. | |||
|
ale domácí- ty co jsou kupované jsou moc přeslazené![]() |
Myklyk | rakvičky | Datum vložení: 11.04.2010 15:10 hod. | |||
|
mám taky ráda![]() |