Hrajte s námi SUDOKU online ! | Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Vánočka - nejoblíbenější recepty |
vilik1 | .... | Datum vložení: 25.11.2013 02:26 hod. | |||
|
Nikdy se nemrač, i když si smutný, protože nikdy nevíš kdo se zamiluje do tvého úsměvu.***Každý den skončí něco, pro co je člověk smutný,každý den se zrodí něco pro co je hodno žít a zápasit....život plyne jako krásná melodie a někdy jako těžký boj. |
vilik1 | +++ | Datum vložení: 25.11.2013 02:24 hod. | |||
|
..Převážně neškodná... ...něžná i krutá... ...milující i bez citu... ...anděl i ďábel... ...sen i noční můra... ...vášnivá i chladná... ...jsem to nejlepší a zároveň to nejhorší... ...jsem vše a zároveň nic... ...Nejvíc nesnáším nevěru,neupřímnost a lež! |
vilik1 | + | Datum vložení: 25.11.2013 02:24 hod. | |||
|
Přejít ze sna do skutečnosti není tak těžké, je to jedna dvě a člověk se okamžitě přizpůsobí. Těžké je rozhodnout se opustit sen a vstoupit do skutečnosti. Vyžaduje to úžasnou sílu vůle a je to tím těžší, čím víc narostl sen. |
vilik1 | ****** | Datum vložení: 25.11.2013 02:23 hod. | |||
|
Než někoho odsoudíš,obuj si jeho boty a přejdi jeho cestu,přejdi jeho minulost,okus jeho slzy,zažij jeho bolest,radost,klopýtni na každém kameni,na kterém klopýtnul !Za každým klopýtnutím vstan a jdi dál,tak jak to udělal on.Až pak můžeš někoho soudit !! |
vilik1 | **** | Datum vložení: 25.11.2013 02:22 hod. | |||
|
Napiš,až ti bude nejhůř a já přijdu a pomůžu ti.Napiš až budeš chtít plakat a já přijdu a půjčím ti svůj úsměv.Napiš,až budeš chtít zemřít a já ti vrátím chutˇžít. |
Soutěž o Haribo Adventní kalendáře. |
Soutěž o přípravky Naturevia, díky nimž zaženete podzimní splíny. |
Soutěž o ručně malované vánoční ozdoby sklárny Koulier. |
Soutěž o knižní novinky Stále hratelná a Ženění Jakuba Koháka. |
Vyhrajte Kroniku našich Vánoc pro uchování svátečních okamžiků. |
Vyhrajte balíček čisticích prostředků od značky iPlody. |