Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Vánočka - nejoblíbenější recepty | Hrajte s námi SUDOKU online ! |
mikejla | manzelenky | Datum vložení: 05.11.2009 13:19 hod. | |||
|
nic na to ma nín špatného, ale promin každý den 25 fotek letadel, to není moc v poho. Každý má samozřejmě svůj názor, někomu se to třeba líbí. mě to přijde jako nuda a krom toho už jsem někde psala včera, že by to mohl dávat jinam a ne do stránek pro ženský, i když jsou tu i muži. Tak dobrý pár fotek,ale tolik? to není normální |
savoj | - | Datum vložení: 05.11.2009 12:00 hod. | |||
|
Milé dámy jste to nepochopily ? Asi má z toho radost jak nás tím vytáčí.Tak ho pochvalme třeba ho to přestane bavit.. |
haskova | je fakt, že každému se líbí něco jiného | Datum vložení: 05.11.2009 10:17 hod. | |||
|
ale zrovna na stránky, které jsou určeny podle názvu především ženám, si myslím patří spíše fotky jiného zaměření. I když i mezi ženami se mohou najít příznivci letectví a je tu mezi námi i pár mužů. |
manzelenky | To: mikejla | Datum vložení: 05.11.2009 09:04 hod. | |||
|
To by mě zajímalo, co je na focení letadel špatného? Každý má přeci jiné zájmy. Ale je pravda, že bych sem těch snímků na autorově místě nedával tolik, jen pár těch nejlepších... |
mikejla | ježiš | Datum vložení: 05.11.2009 08:58 hod. | |||
|
zas ty hrozný letadla, to neumíš fotit něco jinýho? to je děs fakt |
Soutěž o Haribo Adventní kalendáře. |
Soutěž o přípravky Naturevia, díky nimž zaženete podzimní splíny. |
Soutěž o ručně malované vánoční ozdoby sklárny Koulier. |
Soutěž o knižní novinky Stále hratelná a Ženění Jakuba Koháka. |
Vyhrajte Kroniku našich Vánoc pro uchování svátečních okamžiků. |
Vyhrajte balíček čisticích prostředků od značky iPlody. |