Nechte se inspirovat - kuře s nádivkou
nebo z mletého kuřecího burgery, plněné papriky či karbanátky? Dobrou chuť
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Marusja | 10b | Datum vložení: 24.07.2011 06:38 hod. | |||
|
Ty používáš Hrašku? Já také,ale tohle jsem ještě nedělala. Zahušťuji s ní polévky, obaluji květák - to je vynikájící a rychlé. Včera jsem obalovala řízky,ale to už nebudu, když tak nudličky,menší kousky. |
evabel | 10 | Datum vložení: 23.07.2011 21:30 hod. | |||
|
jééé, to neznám ale vypadá to přímo ke slupnutí, dáš receptík![]() |
Martina59 | Datum vložení: 23.07.2011 21:23 hod. | ||||
|
![]() |
katzvel | vypadá to dobře | Datum vložení: 23.07.2011 20:54 hod. | |||
|
c žeho pak to je? |