|
aby si dobre precetli nazev fotografie. nejedna se o cizrnu s platkem citronu. jedna se o beznou stredomorskou prilohu, cizrnu, jejiz chut je podkreslena nekolika malo dalsimi ingrediencemi, aby vynikla jeji chut. Jidlo jednoduche, nutricne bohate, snadno stravitelne. proste organismus zatezujicich slozek jako kecup, sojova omacka, maggi a podobne. podotykam velmi chutne. toto jidlo je jen jednou z ukazek tzv. stredomorske diety, ktera pomaha valcit s civilizacnimi nemocemi, chytrym zenam jiste neni treba oslit zasady zdrave vyzivy.
ostatne i predni cesti kuchari vyznavaji trend, ze netreba na talir naflakat vsechno mozne, jen aby oci prechazely, ale zameruji se na samotny zakladni pokrm, jednoduse dozdobeny, bez rusivych prvku typu tzv. oblohy zname z ceskych restauraci. kdyz chci k jidlu zeleninu, objednam ci pripravim si salat, nepotrebuju hruznou ovadlou zeleninu lemujici talir kolem dokola |