Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.09. 2024
Dnes má svátek Matouš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sprcha moje potěšení

25. 07. 2009 | Moderní bydlení
Rodinná koupelna – každý má své požadavky. Někdo se raději koupe, jiný sprchuje. Sprcha je nejrychlejší způsob osvěžení i relaxace, šetří vodu i energii. Přesto si v české koupelně dominantní postavení stále udržuje vana. Možná vás některé z nových trendů a zajímavých tipů přesvědčí, abyste si domů pořídili sprchový kout. Při jeho výběru nezapomínejte vedle rozměrů a možností koupelny také na své potřeby:

1) Pro děti a starší lidi je snazší, pokud je sprchový kout zarovno s podlahou. Taková vanička však vyžaduje odtok v podlaze a kvalitní sprchovou zástěnu s dobrým těsněním a snadným čištěním.

2)  V hlubších sprchových koutech si zase kdykoliv užijete chladivou nebo naopak zahřívací lázeň chodidel, posadit se nebo je využít při koupání dětí i domácích zvířat.

Sprcha moje potěšení 3)  Novodobým trendem jsou obří sprchové vaničky až 180x90 cm, které si můžete dopřát, pokud v koupelně nešetříte centimetry a nevadí vám otevřený prostor.

4)  Současný trh nabízí nejrůznější tvary materiály, povrchové úpravy i barevné varianty od akrylátových přes pevnější minerální vaničky s protiskluzovou úpravou nebo plastických povrchem. Obdélníky, čtverce a čtvrtkruhy patří stále k nejoblíbenějším tvarům, výjimkou však nejsou ani pětiúhelníkové nebo kulaté.

5)  U kvalitních značek jsou samozřejmostí zástěny s bezpečnostním sklem a protišpinivou úpravou. Vybírat můžete z pevných, otočných, výkyvných, shrnovacích nebo zašupovacích, podle vašich preferencí a prostorových možností. Pokud patříte k urostlejším, všímejte si také výšky – nabízí se většinou od 180 do 195 cm!

Čtěte také:
Průtokové ohřívče - vše, co potřebujete vědět
Což takhle dát si koupel aneb Vybíráme vanu

Zdroj: Gustavsberg

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Sprcha moje potěšení :

Sprcha moje potěšení
Sprcha moje potěšení
Sprcha moje potěšení
Sprcha moje potěšení
Sprcha moje potěšení
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
jsem si zvykla radši na sprchu.Je to rychlejší,levnější.
Obrázek uživatelky
profil
ale většinou se v ní sprchujeme, teda denně, vanu si napustím jen tak jednou do měsíce a to hlavně kvůli depilaci nohou Smajlík ale v zimě je to jiná, to napustíme voňavou bublinkovou vanu, natáhneme se tam s přítelem oba, relaxujeme, povídáme si (hlavně když přijdeme ze zimáku a je nám kosa)
Obrázek uživatelky
profil
neni nad to se naložit do vany plný krásně teplý vody a voňavoučký pěny...Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Je pravda, že vana musí být. Teď bydlíme na chatě,protože stavíme barák ale ta vana mě chybí. Máme jen sprchu ale není to ono, pěkně se naložit... Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Nedokážu si předstvit zimu bez vany. Pokaždé,když je mi zima,tak se naložím.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles