Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.11. 2024
Dnes má svátek Zina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vůně albánské kuchyně s Miroslavem Donutilem 1. díl

8. 01. 2020 | Televizní tipy
Nový kulinářsko-cestopisný cyklus Vůně albánské kuchyně s Miroslavem Donutilem 1. díl přibližuje prostřednictvím herce Miroslava Donutila a režiséra George Agathonikiadise albánskou kuchyni a zároveň seznamuje s místní historií i místopisem (Premiéra)

George a Mirek Donutil procházejí městem, navštíví náměstí v Tiraně, muzeum, Hodžův bunkr. Na oběd se zastaví v místní taverně. George se poté sám potuluje městem a prohlédne si pravoslavnou katedrálu Kristova zmrtvýchvstání, zatímco Mirek zkoumá nedalekou cukrárnu.

Vůně albánské kuchyněSetká se pak s katolickým knězem, pohovoří o Matce Tereze, jež je původem Albánka, a s Georgem se sejdou na tržišti. Den zakončí příjemnou večeří v další taverně.

Vůně albánské kuchyně s Miroslavem Donutilem 1. díl můžete sledovat 8. 1. 2020 od 21,20 hodin na ČT2!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vůně albánské kuchyně s Miroslavem Donutilem 1. díl:

Vůně albánské kuchyně s Miroslavem Donutilem 1. díl
Vůně albánské kuchyně s Miroslavem Donutilem 1. díl
Vůně albánské kuchyně s Miroslavem Donutilem 1. díl
Vůně albánské kuchyně s Miroslavem Donutilem 1. díl
Vůně albánské kuchyně s Miroslavem Donutilem 1. díl
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !