8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Fotr na tripu - 2. díl - 24. 4. 2024

24. 04. 2024 | Televizní tipy
Druhý díl oblíbeného cestopisu Fotr na tripu je tady a sním i zajímavosti z cesty po Jižní Koreji. Na co se můžete těšit tentokrát? Země je papírově ve válečném stavu se severním sousedem. Fotr se dostane téměř k nejhlídanější hranici světa. 

Prakticky na ní totiž leží vesnice, kterou založili umělci. Objektů a galerií je na místě asi šedesát. A je to místo, které umí spolupracovat s přírodou. Součástí vesnice je i ateliér pro trénink filmových kaskadérů.

Fotr na tripu - 2. díl - 24. 4. 2024Navštívíme s partou na cestě muzeum moderní korejské historie. Jak se kdo v bludišti vyzná? A najdou pivovar, aby fotr ochutnal místní pivo? Na pokoji zhlédnou zprávy severokorejské stanice. A Pepa je srovná s komunistickým zpravodajstvím u nás. Pravda, jistá podoba by tu byla.

Další zastávka bude ve zlatém dole. V historickém zlatém dole, ve kterém nyní žije umění a víno. Důl byl otevřen v roce 1910, vydal mnoho tun zlata, turisté si zde mohou projít dva kilometry. Nyní je tam umělecká instalace s koncertním sálem a multimediální prezentací.

Možná inspirace pro Ostravu. Taky pro jižní Moravu. Díky této jeskyni se totiž toto víno stává světoznámým. Zde turisté objevují jeho kvality. Pepa představí styl bydlení, zajde na jídlo a užije si další zážitky, které s vámi rád nasdílí.

Jaké další zajímavosti Pepa objeví? Dívejte se. Ve středu 24. 4. 2024 ve 21.25 na Prima COOL.


Zdroj, foto: Prima COOL
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Fotr na tripu - 2. díl - 24. 4. 2024:

Fotr na tripu - 2. díl - 24. 4. 2024
Fotr na tripu - 2. díl - 24. 4. 2024
Fotr na tripu - 2. díl - 24. 4. 2024
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !