8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kočka do každé rodiny

9. 02. 2024 | Vaše příběhy
Od té doby, co bydlím na vesnici v rodinném domě, se každoročně od podzimu do jara potýkám s myší invazí. Ty potvory prostě nechtějí být venku a vždycky nějaká proklouzne dovnitř do tepla.

Letos mi došla trpělivost a rozhodla jsem, že pořídíme domů kočku a ta je bude eliminovat.
Výběr však nebyl snadný, jelikož se musela shodnout celá rodina a každý měl o novém členu naší rodiny vlastní představu. Syn si přál zrzavého kocourka, mužský zase obdivoval mainské mývalí a já zase fandím egyptským mau.

A tak zatímco jsme se dohadovali a vybírali jsme, jednou cestou do města jsem našla u silnice roztomilé stříbrošedé koťátko, a tak jsem ho rovnou naložila, přeci ho tam nenechám, a jela s ním rovnou na veterinu.

K mému překvapení byla kočička zdravá, jen lehce podvyživená a nastydlá, takže nic, co bychom nezvládli dát do pořádku. Veterinář uznal, že na 90 % se jedná o egyptskou mau, takže jsem nakonec vyhrála na plné čáře.

Když jsem přijela s tím malým nadělením domů, ihned si získala přízeň celé domácnosti. Od samého začátku je mazlivá, přítulná a neskutečně hravá. 
Teď ji máme doma už šest měsíců, pořád je to naše miloučké zlatíčko, ale po dnešním ránu začínám uvažovat, jestli v minulém životě nebyla Jack Rozparovač.

To si takhle ráno vstanu z postele a sotva jsem udělala pár kroků, stala jsem očitým svědkem rituální vraždy. Ne, opravdu se to nedá jinak nazvat. Naše malá roztomilá kočička seděla přede dveřmi ložnice celá zamazaná od krve, jako kdyby se v ní snad koupala. V okruhu jednoho metru okolo ní se válely části těla myšky, tady ocásek, támhle hlava a kousek dál pacičky. A kočka seděla uprostřed toho nadělení, tvářila se samolibě a trochu z ní šel i strach.

Na samém začátku toho martyria s kočkou jsem opravdu netušila, co jsem si to přivedla domů. Věřím, že myši si do budoucna rozmyslí, jestli se půjdou ohřát do domu. 

Nsgirl88 - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
hezký příběh
Obrázek uživatelky
profil
Zajímavý příběh.V jedné chvíli jsem čekala,že se kočička pustí do vás.Naše kočička je bohužel velmi domácí a i když je venku a kolem běží myška,ani si jí nevšimne.
Obrázek uživatelky
profil
hezký příběh s kočičkou
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles