8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nemocné dítě

13. 04. 2024 | Vaše příběhy
Dobrý den, tak jsem po nějakém tom roce zase zpátky. 
Tentokrát bych chtěla napsat o nemocích dětí. Jen pro připomenutí. Mám vlastního 17leteho syna a chlapce (v pěstounské péči) 7leteho syna. S tím teď na velikonoční svátky ležím v nemocnici. V pátek ráno se syn vzbudil s tím, že ho bolí za krkem. Tak jsme to brali: Aha, asi špatně ležel... Řekli jsme si, že to přejde. Že jen spinkal na plyšácích a  příliš ho to bolí. 

Ale v neděli už se vzbudil s velkou boulí na krku. Takže jsme zjišťovali přes pí Dr telefonem a videokonferencí, co by to mohlo být. Takže se pan doktor shodl, že to budou zvětšené lymfatické uzliny. Že máme dávat obklady a ono to po čase splaskne.                                                               

Jenže to syna začalo bolet. Tak jsme využili návštěvy pana Dr., když šel starší syn na preventivní prohlídku. Takže pan Dr. to zkouknul a řekl, že to jsou lymfatické uzliny, ale raději napíše žádanku na ORL, aby udělali ultrazvukové vyšetření. Tam se to potvrdilo. Jenže místo jedné velké jich tam je taky spousta dalších.                                  

Takže okamžitě jsme nastoupili do nemocnice. Synovi podávají co 8 hodin antibiotika přímo do žíly. Udělali odběry a zatím je vše v pořádku. Čeká nás kontrola na ORL, ještě se čeká na další výsledky, které trvají déle. Jen doufám, že bude opravdu vše v pořádku a my pojedeme co nejdříve domů. Nejsem matka, která hned s nějakou boulí letí k Dr. nebo s rýmičkou... 

Ale jen chci vyjádřit pocit, že opravdu není nic špatného na tom jít k Dr., když vidíme něco na dítěti a máme pocit, že to asi není v pořádku. Děti si ani pořádně neřeknou co jim je... Je to na nás, abychom děti ochránili a včas rozeznali, že jim něco je... Já doufám, že to bude jen z nachlazení... A nebo reakce na zvíře. Máme pejska. A že nebudeme muset řešit něco horšího. Přeji všem maminkám spokojené a zdravé dítko.     

Krásné jaro.

Sarkakalci - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
úroveň článků je stále nižší,
tento článek nesplňuje ani předepsaný počet slov, co jste nám tím chtěla říct?
Obrázek uživatelky
profil
Tak snad se vše vyřešilo a chlapec je v pořádku. Já jsem taky šla s dětmi k doktoru raději dřív, aby se něco nezanedbalo.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles