8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 21. 4. 2024

21. 04. 2024 | Televizní tipy
Legendární magazín pro pěstitele, chovatele, chalupáře, kutily a všechny, kdo chtějí pohodlně bydlet, příjemně relaxovat či zdravě žít. Pořad s Oldřichem Navrátilem a jeho kolegy, plný sezónních rad, tipů a názorných ukázek. Vaše chvíle pohody v pravé nedělní poledne!

Klima se mění, a tak je čas poohlédnout se po nových plodinách, které by se u nás daly pěstovat. Představíme druhy subtropických rostlin, kterým se může dařit i u nás. Poradíme, jak netradičně pěstovat pokojové květiny po jejich sesazení do skupin. 

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 21. 4. 2024Popíšeme hry, kterými doma zabavíte svého čtyřnohého mazlíčka ve chvílích, kdy už nemáte čas na výcvik, ale on má ještě přebytek energie. Ukážeme čtyři nejčastější chyby při úklidu toalety a to, jak na ně vyzrát. Navíc přidáme recept na výrobu univerzálního čističe.

Jahody se pěstují téměř v každé zahrádce. Ukážeme, jak pro ně založit záhon, s čím je nejlépe pěstovat, jak je vysadit i jak na jejich pěstování v nádobách či na balkoně. Ze starých rozbitých porcelánových hrnečků a talířků vyrobíme efektní mozaikový rám zrcadla ze střepů. 

Minutový manžel v lekci pro ženy předvede, jak ochránit nakvetlé stromy před případnými mrazíky. Žena za ponkem přinese návod na dřevěný obraz s mořskou želvou z epoxidové pryskyřice.

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ je magazín plný praktických rad a nápadů pro všechny milovníky zahrad, teras i balkonů, stoupence tradičních hodnot i trendů moderní doby, vyznavače příjemného, bezpečného bydlení. S moderátorskými hvězdami Oldřichem Navrátilem, Markétou Mayerovou, zahradníky Michalem Plundrou, Lenkou Šulcovou a Tomášem Trejbalem, (ne)cvičitelem psů Tomášem Nushartem, kutilkou Lídou Garciou a kuchařem Lubošem Rychvalským.

Další díl hobby magazínu RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ sledujte v neděli 21. 4. 2024 v 12.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 21. 4. 2024:

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 21. 4. 2024
RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 21. 4. 2024
RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 21. 4. 2024
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !