Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.11. 2024
Dnes má svátek Zina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o 3 balíčky s výbavou na celou želírovací sezónu od Labety

20.07. - 26.07. 2020 | Aktuální soutěže
Želírovací cukr























Pokud si nevíte rady s úrodou broskví či meruněk a rádi zkoušíte nové recepty, inspirujte se letos u Labety. Tato česká firma je na trhu již 27 let pro ty, kteří mají rádi raz dva navařeno ve variantě konvenční i bez lepku a široký sortiment produktů nabízí právě pro milovníky zpracovávání úrody.

Vyzkoušejte letos něco nového - vyrobte si džem, zavařte si sirup či kompot, naložte okurky, uvařte čatní nebo chutné želé a uchovejte si tak chutě léta na zimu. Na www.labeta.cz seženete celoročně veškerý sortiment sezónních i stálých produktů a navíc zde najdete desítky ozkoušených receptů na pečení, vaření i zavařování.


Meruňkový džem s levandulíMeruňkový džem s levandulí


Co potřebujete:
1 kg meruněk, 1 balení BIO Třtinového želírovacího cukru 3:1 Labeta, kůra a šťáva z 1-2 citronů nebo Kyselina citrónová Labeta, dle chuti lístky citrónové verbeny, levandulové květy

Postup:  Vypeckované, na čtvrtky pokrájené meruňky dáme do vhodného hrnce na přípravu džemu a smícháme s třtinovým želírovacím cukrem a přivedeme k varu. Necháme lehce probublávat, aby se některé kousky rozvařily. Kdo chce, může ovoce rozmixovat. Pro zvýraznění a vyladění chuti přidáme citrónovou šťávu nebo kyselinu citrónovou, což zároveň podpoří i samotné želírování. Jakmile má džem požadovanou hustotu, přidáme volitelně nasekané lístky citrónové verbeny, případně i nastrouhanou citronovou kůru a sušené květy levandule. Horké plníme do dobře vymytých sklenic, které ideálně nahřejeme na 100° v troubě. Horký džem plněný do horkých sklenic, už dále nezavařujeme, naplněné skleničky případně ještě vložíme zpět do trouby, se zbytkovým teplem po nahřívání sklenic.
želírování s Labetou

Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčky s výbavou na celou želírovací sezónu od Labety probíhá od pondělí 20. července do 26. července 2020.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají balíček toho nejlepšího ze sortimentu značky Labeta na celou želírovací sezónu.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 27. července 2020 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 25. srpna 2020 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách Labeta
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !