Milujete vůni čerstvě sklízeného ovoce, kterému nikdy neodoláte a každý druhý kousek skončí ve vašem žaludku?
Pokud však nezvládnete celou sklizeň spořádat během sbírání, připravte si ze sladkých plodů vynikající marmelády či džemy. V případě, že máte sladší typ ovoce, vyzkoušejte novinku značky
Labeta - BIO třtinový želírovací cukr 3:1, díky kterému snadno a rychle připravíte domácí marmelády i džemy v BIO kvalitě, jejichž chuti nikdo neodolá. Výhodou želírovacího cukru je, že nemusíte přidávat žádný další cukr, neboť již je v želírovací směsi obsažený.
Proč zvolit BIO želírovací cukr Labeta?
→ základem je třtinový cukr v BIO kvalitě
→ obsahuje jen BIO cukr a pektiny
→ směs je bez konzervantů
→ vhodná pro sladké ovoce
→ balení vystačí na 1 kg ovoce
Pravidla soutěže:Soutěž
o balíčky plné pomocníků k výrobě džemů a marmelád Labeta probíhá od pondělí 26. června 2017 do neděle 2. července 2017.
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli
soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.
3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají balíček plný pomocníků k výrobě džemů a marmelád značky Labeta včetně novinky BIO třtinového želírovacího cukru (7 druhů želírovacích cukrů, 3 Želírfixy, Kyselinu citronovou, Hořčičné semínko, Lako – kořenící směs na zavařování okurek, Konzervační pomůcka)
Vyhodnocení soutěže proběhne dne 26. června a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 15. července 2017 na adresu uvedenou u nás v registraci.
Nápovědu hledejte na stránkách Labeta - tradičního českého výrobce pomocníků při výrobě džemů a marmelád již od roku 1993.