Vyhrajte 3 balíčky s výbavou na želírovací sezonu a s průřezem toho nejlepšího ze sortimentu od tradičního českého výrobce z Polabí.
Labeta je tradičný český výrobce směsí na pečení, vaření a želírování ve variantě konvenční i bez lepku a je zde již 26 let pro všechny, kteří poctivě zpracovávají ovoce do džemů, marmelád, želé a ovocných šťáv. Také pro ty, kteří potřebují mít raz dva navařeno. Labeta je vaše jistota v kuchyni – usnadňuje práci a šetří čas. Kompletní sortiment seženete celoročně v e-shopu
www.labeta.cz.
Víte, že želírovací sezona nekončí s létem? V každém období roku je co zpracovávat - na podzim jablka, hrušky, dýně, v zimě třeba ananas nebo citrusy. Celoroční inspirace na džemování
ZDEJak si správně vybrat želírovací produkt poradíme v přiložené infografice
ZDE
Broskvový džem
Co potřebujete: 1,5 kg oloupaných vypeckovaných broskví, 330 g cukru, 1 sáček
JamFixu 3:1 Labeta, 1/2 lžičky
Kyseliny citrónové LabetaPostup: Broskve oloupeme, vypeckujeme a rozemeleme nebo rozmixujeme. Přidáme cukr, sáček JamFixu 3:1, lžičku kyseliny citronové a vše důkladně promícháme. Za stálého mícháme přivedeme směs k varu a vaříme 3-5 minut. Horkým džemem plníme čisté skleničky, zavíčkujeme, obrátíme dnem vzhůru a při pokojové teplotě necháme zchladnout.
Pravidla soutěže:Soutěž o
balíčky s výbavou na želírovací sezonu a toho nejlepšího ze sortimentu LABETA probíhá od pondělí 1. července do neděle 7. července 2019.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.
3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají balíček s výbavou na želírovací sezonu a toho nejlepšího ze sortimentu LABETA.
Vyhodnocení soutěže proběhne dne 8. července a výherci budou zveřejněni v kategorii
Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 30. července na adresu uvedenou u nás v registraci
.
Nápovědu najdete na stránkách LABETA