Jak zpracovat velkou úrodu ze zahrádky?
Jděte ve stopách našich babiček – z ovoce připravte přesnídávky, šťávy a zavařte marmelády a zeleninu naložte. S
želírovacími a konzervačními přípravky Labeta zvládnete zavařit raz dva. Vybrat si můžete z několika druhů želírovacích cukrů a Želírfixů. Ať už budete zavařovat ovoce sladké nebo kyselé, které potřebuje dosladit více, z výrobků značky Labeta si vždy vyberete. Nezapomeňte – pokud chcete ovocnou zavařeninu méně doslazovat, vybírejte želírovací prostředek s vyšším poměrem. Proto budete-li zavařovat sladké ovoce, vystačíte si s
Želírovacím cukrem 4:1. Při zpracování kyselejších plodů zvolte raději želírovací prostředek s menším poměrem (např. 1:1).
Labeta navíc myslí i na ty, kteří se stravují v dietním režimu a nabízí proto Želírovací cukr i Želírfix vhodný pro diabetiky. Vyznavače zdravého životního stylu jistě potěší Třtinový želírovací cukr. A to nejlepší nakonec – všechny zavařovací a konzervační přípravky značky Labeta jsou vhodné pro celiaky!
Když zavařovat, tak jedině s Labetou!
Nakupte v
e-shopu Labeta od
16.6. do 22.6. vybrané želírovací a konzervační přípravky nad 500 Kč a budete mít dopravu
ZDARMA!
Pravidla soutěže: Soutěž
o balíčky zavařovacích a konzervačních přípravků Labeta probíhá od pondělí 13. června do neděle 19. června.
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli
soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné
údaje.
10 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá balíček zavařovacích a konzervačních produktů značky Labeta:
· 5 druhů Želírovacích cukrů včetně třtinového a DIA cukru
· 3 druhy Želírfixů
· Lako – přípravek na zavařování okurek
· Hořčičné semínko Labeta
· Kyselinu citrónovou Labeta
Vyhodnocení soutěže proběhne dne 20. června a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 5. července 2016 na adresu uvedenou u nás v registraci.
Nápovědu hledejte na stránkách Labeta