Jean Michel Raynaud
Kniha francouzského mistra pekaře Jeana Michela Raynauda vás provede lákavým, máslem vonícím světem francouzského pečení.
Recepty na slané i sladké pečivo a podrobné, krok za krokem popsané postupy vás nikdy nenechají na holičkách, ať už zkusíte croissanty, madlenky, briošky či koláče. Vydejte se na cestu unikátní kulinární tradicí a vychutnejte si v pohodlí domova to nejlepší, co vám francouzské pečení může nabídnout.
Pravidla soutěže:Soutěž
o novinku Vůně francouzského pečení probíhá od pondělí 14. srpna do neděle 20. srpna.
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli
soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.
3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají knižní novinku Vůně francouzského pečení od Knižního klubu.
Vyhodnocení soutěže proběhne dne 21. srpna a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 10. září 2017 na adresu uvedenou u nás v registraci.