Radost z jídla, radost ze života. Tak by se dala shrnout knižní novinka
Živá kuchyně, cesta ke zdraví. Novodobá bible o jídelníčku z čerstvých, vařením nezkažených potravin rostlinného původu konečně vychází i v Česku. Kuchařka plná gurmánských receptů a tipů, jak z našeho těla vyhnat nemoci a přebytečné kilogramy, obsahuje také užitečné rady, jak živé produkty a bylinky nakupovat, skladovat, správně krájet i pěstovat.
Netradiční a inspirující kuchařka americké autorky
Judity Wignall ukazuje trend, který si už oblíbili mnozí sportovci a celebrity. Ti místo vařených a nutričně málo bohatých jídel najeli na „živou stravu“. Tzv. „raw food“ dnes vyznává například tenistka Venus Williams, herečky Demi Moore či Uma Thurman, hudební hvězdy Beyoncé a Sting, syrová strava vzkřísila dokonce i neduhy prolezlého rockera Ozzyho Osbournea. U nás na ni nedá dopustit třeba modelka Helena Houdová, která se k živé kuchyni se dostala jako vegetariánka.
Pravidla
soutěže:Soutěž
o knižní novinku Živá kuchyně, cesta ke zdraví od nakladatelství Synergie probíhá od pondělí 10. března 2014 do neděle 16. března 2014.
Pravidla
vyhodnocování týdenních soutěží.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli
soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné
údaje.
3 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají knižní novinku Živá kuchyně, cesta ke zdraví od nakladatelství Synergie.
Vyhodnocení
soutěže
proběhne dne 10. března 2014
a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 8. dubna 2014 poštou na adresu uvedenou v registraci.