Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.11. 2024
Dnes má svátek René
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o maxi balíčky od Podravky s novými druhy Ajvaru

28.08. - 3.09. 2017 | Aktuální soutěže
novinky - AJVAR















AJVAR - překvap své chuťové pohárky


Ajvar je čistě zeleninová příloha z paprik a lilků původem ze slunného Chorvatska.
Na jeho výrobu je použita výhradně zelenina nejvyšší kvality s garancí čerstvosti díky zpracování do 3 hodin od sběru.
Ajvar Podravka je bez konzervačních látek, umělých aromat a barviv, neobsahuje lepek. Pro své jedinečné složení je oblíbeným také u vegetariánů a veganů. Použití ajvaru je velmi mnohostranné. Používá se jako příloha k jídlům na grilu, k pečeným a vařeným masům, párkům, klobásám nebo hamburgerům. Je také vynikajicí jako základ do pomazánek při přípravě studených i teplých sendvičů nebo jako přísada do různých zeleninových jídel, omáček a hustých zeleninovo – masových polévek.

Vaření ajvaru má na Balkáně dlouhou tradici a receptura se v rodinách dědí z generace na generaci. Výroba ajvaru je vázána na dobu, kdy dozrávají papriky. Ajvar Podravka se vyrabí výhradně v chorvatském závodě Kalnik jednou ročně ze 100% čerstvých surovin. Produkce paprik je lokální, proto jsou sklizené papriky během 3 hodin přepraveny do závodu a zpracovány do ajvaru. Při přípravě je potřeba papriky důkladně umýt, osušit a odstranit z nich jadřince. Lilky se upečou, z paprik se po spaření sloupne slupka a takto připravená zelenina se pak už jen protlačí přes mlýnek.

V závodě Podravky se rocně zpracuje přes 3 000 tun čerstvých paprik, které byly pro výrobu ajvaru speciálně vyšlechtěny. Směs se poté dochutí podle libosti a několik hodin za stálého míchání vaří. Správnou konzistenci má ajvar tehdy, pokud v něm lžící můžete udělat hlubokou brázdu, která se okamžitě nezavře. Hotový ajvar se poté zavaří do sklenic a je tak kdykoliv připraven k podávání!


výhra - balíček od Podravky

Pravidla soutěže:

Soutěž o balíčky od Podravky probíhá od pondělí 28. srpna do neděle 3. září 2017. 
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček od Podravky.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 4. září a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 20. září 2017 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu hledejte na stránkách www.podravka.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !