Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.09. 2024
Dnes má svátek Zita
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o podzimní novinky vydavatelství Albatros media

29.10. - 4.11. 2018 | Aktuální soutěže
První dojem



















První dojem

Nikdy nedostanete druhou šanci udělat první dojem
Jan Čenský, Lenka Bernardes da Silva

Udělejte ten nejlepší první dojem! Tipy a rady od lektorky módní etikety a známého herce
První dojem rozhoduje o vašem úspěchu či neúspěchu. Vzniká během pár vteřin při seznamování a ovlivňuje, co si o vás lidé pomyslí. Zkušená dvojice lektorů vám vysvětlí pravidla etikety, komunikace i vystupování, a hlavně vás naučí, jak být sami sebou.

Jak zhubnout


Jak zhubnout těch blbých 6 kilo

Barbora Topinková
Šest hříchů, které dělí tuctovku od šťabajzny. Tipy a rady, jak zhubnout... ale teď už opravdu!
Začínáte hubnout každé pondělí v měsíci, prvních čtrnáct dní v lednu a pět dní před odjezdem na dovolenou? Ale stejně si rok co rok kupujete o číslo větší plavky a ze zkušební kabinky se plížíte s pocitem mamuta stiženého akutní celulitidou? Šest kilo dělá rozdíl mezi pěknou ženou a fatální šťabajznou. Zahoďte šest dietních hříchů a naučte se u hubnutí myslet hlavou! Už teď jste bohyně, jasné? Jen z vás uděláme bohyni o dvě čísla skladnější…


Puberťák. Jak se nezbláznit a přežít

Klára Mandausová
Přežít pubertu dá zabrat, mnohem víc ale rodičům...

Jednou ráno se probudíte a je tam. Podivný tvor, kterého nastrčili za vaše děťátko. Má stejné pyžamo a dává si vlasy za ucho stejně jako váš původní potomek. Kdo to ale, do háje, je? To individuum je VAŠE dítě, jen právě překročilo linii neútočení. „Klid matko!“ Na tuhle odpověď si koukejte rychle zvyknout. Ještě včera to bylo zlatíčko, pro které maminka představovala nejvyšší autoritu, a najednou je tu tahle cizí drzá bytost!

Albatros mediaDeník rostoucího bříška

Poprvé v tom
Barbara Trojanová

Jak se chovat v těhotenské poradně, zvládat manžela, svou aktivní maminku a k tomu ještě zrekonstruovat družstevní byt
„Báječně si to užiju, nebudu nic řešit. Celé těhotenství budu vypadat absolutně božsky, přiberu jen trošku a jen bříško.“ Máš jasný plán na příští měsíce, protože z tebe žádná vycukaná těhule nebude. Kdyby ses ale náhodou, fakt čirou náhodou, přistihla, jak bulíš u seriálu, na který nikdy nekoukáš, smrdí ti i zubní pasta, jíš syrovou mouku a uvažuješ o odstřelu nastávajícího tatínka… taky super. Vítej v klubu! Je nás tu už dost, držíme ti místo!
Proti proudu řeky

Proti proudu řeky

Miloslava Šachová
Historický román z doby vlády Karla IV.

Purkrabí tajemného Karlova hrádku marně vyhlíží císaře Karla IV. Čas neúprosně běží a hrad zasáhne série podivných úmrtí. Obětí stále přibývá a tragédie se nevyhne ani rodině purkrabího.


Pravidla soutěže:
Soutěž o novinky vydavatelství Albatros media probíhá od pondělí 29. října do neděle 4. listopadu.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


6 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá jednu z uvedených podzimních novinek vydavatelství Albatros media.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 5. listopadu a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 29. listopadu 2018 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách vydavatelství Albatros media
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !