Koupíte ho klasické čisté, v bio kvalitě, ale také s různými příchutěmi, a především bylinkami, jejichž účinky ghí ještě zvyšuje. Na výběr tak máte chilli ghí (skutečně pikantní), levandulové (zklidní žaludek a lze jej použít i zevně třeba při poštípání hmyzem), konopné, kurkumové nebo tajemně znějící ghí s kotvičníkem, gotu kolou či s eleuterokokem.
Své příznivce si v poslední době rychle získává Ghítela, zdravá sladká pomazánka z ořechů s ghí, bez cukru, laktózy i lepku. Zatím se vyrábí ve variantě arašídová a lískooříšková. Více se o ghíčku dočtete na
www.ceskeghicko.cz
Ghíčko 760 ML – Ghí je čistý máselný tuk s chutí a vůní másla, ale s jinými vlastnostmi. Je ideální ke smažení, nepřepaluje se. Vydrží až rok, nemusí se chladit. Má blahodárné účinky na vaše zdraví. A v neposlední řadě krásně voní a dobře chutná.
Bylinné Ghíčko – Kurkuma 220 ML – Kurkuma je silný antioxidant, působí protizánětlivě, především v oblasti kloubů. Chrání játra, nervový systém, napomáhá trávení, podporuje kardiovaskulární systém. Kurkumové bylinné ghí lze používat stejně jako natural, nemění chuť jídla. Můžete na něm dusit zeleninu, smažit vajíčka, polévat jím kaše, natřít tenkou vrstvu na chleba, omastit rýži, brambory, opéct palačinku…, můžete ho použít všude, kde potřebujete kvalitní tuk.
Levandulové Ghíčko 220 ML – Levandule má zklidňující účinky. V kombinaci s ghíčkem je to dokonalý balzám pro neduhy na kůži – ekzémy, podráždění, lupenku, jizvy… Ovšem v kuchyni např. na brambory, do sušenek, na ryby… mňam!