Bezlepkové Vánoce? Ano, jde to!
Nenechte se ochudit o vánoční chutě a vůně kvůli bezlepkové dietě a vyzkoušejte skvěle namíchané směsi od české značky Labeta, ke kterým přidáte jen „mokré“ suroviny a máte hotovo. Vyzkoušejte třeba Univerzální bezlepkovou směs, ze které vytvoříte až 22 různých sladkých či slaných receptů, včetně vánočního cukroví.
A kdo honí čas a nestíhá, trn z paty mu vytrhnou už připravené směsi na klasické vánoční cukroví, se kterými budete mít raz dva napečeno a pochutnáte si i bez lepku jako od babičky. Sortiment klasického cukroví – lineckého a rohlíčků, v letošním roce doplnila i novinka -
bezlepkové perníčky
Náš tip: Vyrobte si z perníkové směsi od Labety super-rychlý, a navíc jedlý adventní kalendář z perníčků.
Linecké cukroví bez lepku
Co potřebujete: 300 g Univerzální směsi bez lepku Labeta + na podsypání, 150 g másla, 50 g moučkového cukru, 2 vejce, 2 vanilinové cukry Labeta, marmeláda na slepení
Postup: Všechny suroviny důkladně smícháme a vypracujeme těsto, které rozválíme na 0,5 cm silný plát. Vykrajujeme různé tvary. Pečeme dozlatova na plechu vyloženém pečicím papírem při 180 °C, asi 8-10 minut. Po vychladnutí slepujeme marmeládou.
|
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.
3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají směsi na bezlepkové vánoční cukroví a další přípravky na pečení od české značky LABETA.
Vyhodnocení soutěže proběhne dne 2. prosince a výherci budou zveřejněni v kategorii
Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 10. prosince na adresu uvedenou u nás v registraci
.