Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.10. 2024
Dnes má svátek Eliška
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o vstupenky na dubnový veletrh FOR CARAVAN 2013

4.03. - 10.03. 2013 | Aktuální soutěže
První dubnový víkend otevře letňanské výstaviště brány obytným autům i přívěsům a přivítá všechny příznivce karavaninku na výstavě FOR CARAVAN.

Ve dnech 5.–7. dubna 2013 na ploše 10 000 m2 představí vystavovatelé nové modely na příští sezonu. Chybět nebude ani celá řada doplňků, příslušenství a všeho, co k cestování na čtyřech kolech patří. Připravena bude i sekce bazaru karavanů, kde lze využít nabídky prodeje použitých vozů a přívěsů.
Souběžně budou v areálu probíhat výstava vybavení a potřeb do přírody FOR OUTDOOR a jarní veletrh cyklistiky FOR BIKES. Vloni výstava přilákala více než 22 000 návštěvníků, pro něž byla příjemným setkáním před zahájením další cestovatelské sezony, letos pořadatelé očekávají podobnou účast.

veletrh FOR CARAVANVýstava FOR CARAVAN bude otevřena od pátku do neděle od 10 do 18 hodin. Parkování je zajištěno v areálu PVA, kde je pro návštěvníky připraveno 3 500 parkovacích míst. Je možné využít i záchytná parkoviště P+R v návaznosti na pražskou integrovanou dopravu.


Čtěte také náš článek o souboru veletrhů v rubrice výstava: Navštivte první dubnový víkend veletrhy FOR CARAVAN, FOR BIKES a FOR OUTDOOR v pražských Letňanech!

Pravidla soutěže:
Soutěž o vstupenky na veletrh FOR CARAVAN 2013 probíhá od pondělí 4. března do neděle 10. března 2013.

Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

veletrh FOR CARAVAN

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


5 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá 2 vstupenky na soubor veletrhů FOR CARAVAN, FOR BIKE a FOR OUTDOOR.

Vyhodnocení soutěže proběhne dne 11. března 2013 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 1. dubna 2013 poštou na adresu uvedenou v registraci.
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !