Chcete vědět jak chutná tyrolská kuchyně? Tak neváhejte a soutěžte o poukázky do Bageterie Boulevard na zimní Chef Menu, které je inspirované horskou alpskou kuchyní.
Bageterie Boulevard mění své sezónní
CHEF MENU a tentokrát nakoukne pod pokličku tyrolské kuchyně, která k zimnímu období neodmyslitelně patří. Přenese nás do oblasti s kouzelnou horskou krajinou, lidovými tradicemi, typickými dirndly pro dámy a lederhoseny pro pány. A samozřejmě specifickými lokálními surovinami. Autorem nového zimního menu je šéfkuchař Vladimír Šmejkal, který v Tyrolských Alpách několik let vařil a rakouská kuchyně mu přirostla k srdci. V menu nechybí typický tyrolský špek, vyzrálé sýry nebo koření příznačné pro zimní období. Na co se tedy můžeme těšit?
Rychle zahřeje a odhalí taje innsbrucké kuchyně, tak to je nová
Innsbrucká polévka. Pod tímto názvem se schovává lahodná krémová polévka z konfitovaného česneku s křupavými krutóny. Lokální tyrolskou surovinu najdeme také v první bagetě zimního CHEF MENU –
Tyrolské kuře se speckem. Bageta je plněná pečeným kuřecím masem, doplněná bylinkovým dresinkem, pravým tyrolským špekem, rukolou a zapečeným zrajícím sýrem Tilsiter. Vydatně zasytí rovněž další novinka, bageta
Pečené vepřové ramínko. Pomalu pečené vepřové ramínko, doplněné karamelizovanou cibulkou na červeném víně, dresinkem z červené pečené papriky a chilli a polníčkem, to se ukrývá v této alpské specialitě.
Nové menu budete moci ochutnat do konce března na všech pobočkách Bageterie Boulevard. Více informací naleznete na webových stránkách
Bageterie Boulevard.
Pravidla soutěže:
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli
soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.
5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá poukaz do Bageterie Boulevard.
Vyhodnocení soutěže proběhne dne 4. února 2019 a výherci budou zveřejněni v kategorii
Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 27. února 2019 na adresu uvedenou u nás v registraci
.