K hezkému počasí zkrátka patří i pořádná grilovačka a nemusíme o ni přijít ani letos. Pojďme si společně zpestřit všední dny a ugrilujme pro své nejbližší. Děti jistě taková změna v jídelníčku nadchne, a ještě si u toho pochutnáte. K masu a salátům se jednoznačně hodí hořčice. Ostrá, co pěkně stoupá do nosu, nebo jemná do dresinku. Abyste nemuseli ztrácet čas se složitou přípravou a mícháním dresinků a omáček, představujeme hned 6 novinek od Vitany. Připravíte s nimi tu nejlepší grilovačku, na kterou vaši blízcí budou ještě dlouho vzpomínat.Popularita grilování dlouhodobě roste. V grilování dokonce jednoznačně patříme ke světové špičce. Není proto divu, že během sezony griluje 61 % Čechů alespoň jednou týdně. A věřme, že tomu nebude jinak ani tento rok. Ačkoliv se stále za hlavní součást grilování považuje maso, jeho nedílnou součástí se v poslední době stávají i saláty. Pestrost je v grilování klíčová, a tak stále více Čechů dochucuje grilované maso speciálními omáčkami, které podtrhnou a doladí výslednou chuť.
V rámci letošního „gorilování“ představujeme hned 6 novinek, které dodají vašim pokrmům tu správnou chuť. Nové ochucené hořčice a dresinky se skvěle hodí jako příloha k masu či jiným grilovaným pochoutkám nebo k dochucení salátů. Ze sortimentu pana Gorily se můžete těšit na
medovou, bylinkovou a křenovou hořčici. Paní Gorilová zase dochutí vaše
saláty česnekovým, francouzským a chilli dresinkem. Veškeré dresinky chutnají výborně i s masem. Kreativitě se meze nekladou, a tak můžete s dresinky i hořčicemi experimentovat a vytvořit tak nezapomenutelnou marinádu či směs k masu.