8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nebezpečí a vášeň ve žhavé romanci Anglická lekce

22. 04. 2024 | Knižní tipy

Anglické lekce








„Chci ji. A bojím se, že až bude po všem, ztratím ji.“ Evan Roark je panovačný šéf ochranky, která má na starosti chránit ženu, která téměř před deseti lety unikla násilnému manželovi. Andrea nyní vede život v anonymitě. Život, jaký si nedokázala představit. Co se bude muset stát, aby oba podlehli přitažlivosti, která je mezi nimi déle, než si uvědomují? Žhavá letní romance Anglická lekce Natashy Boydové navazuje na úspěšnou Francouzskou lekci, která oslovila tisíce čtenářek po celém světě.

Anglické lekceAndrea se snaží získat zpátky svůj život, který jí byl kdysi ukraden. Je sice chráněná před násilnickým manželem a v anonymitě pracuje na luxusní jachtě. Jenže vedoucí ochranky je neskutečně panovačný a arogantní Evan. Trn v patě, jenž je ale zatraceně sexy. Nerozpakuje se Andree říct pěkně od plic, co má zrovna na jazyku, čímž ji naprosto přivádí k šílenství. O to víc, že je do něj zamilovaná a jeho neustálá přítomnost její city jen zesiluje. Vždycky tu pro ni byl, její ochránce a maják. I ona však potřebuje vyrazit do světa a poznat nové lidi – za přitažlivost, kterou k němu cítí, přece může jen jeho neustálá přítomnost! Jenže byla sama tak dlouho a jen Evan se jí dokáže dotýkat způsobem, který v ní vyvolává touhu po něčem víc.

Žhavý bodyguard skrze své štíty ale nikoho jen tak proniknout nenechá. Nebo se něco změnilo? Dokáže Evan porušit všechna svá pravidla, strhnout zdi, které kolem sebe vybudoval, a říct Andree pravdu, kterou téměř deset let skrýval? Moderní romance o touze, kterou nelze potlačit, a novém životě, již čeká za rohem, vychází v nakladatelství Metafora.

O autorce knihy Anglická lekce:


Americká spisovatelka Natasha Boydová je autorkou historických románů a moderních romancí (které publikuje pod zkráceným jménem Tasha). Její knihy se běžně řadí mezi nejúspěšnější tituly žebříčků USA Today a The Wall Street Journal. S historickým románem The Indigo Girl postoupila do širšího výběru na literární cenu Southern Book Prize. Vystudovala psychologii a žije s manželem, dvěma syny a jorkšírem jménem Truffle v Atlantě.


Recenze/Chvály: Anglická lekce


„Úžasně krásné, emotivní a neuvěřitelně dojemné.“
– čtenářská recenze, Amazon

„Tasha Boyd opět přináší epickou a procítěnou romanci. Budete se usmívat, až vás budou bolet tváře.“
–  čtenářská recenze, Amazon

„Myslela jsem, že jsem blázen do Francouzské lekce, ale Anglická lekce mé nadšení posunula na další úroveň a to vše kvůli Evanu Roarkovi. Ten muž je tak nevrlý, drsný a sexy!“
– čtenářská recenze, Goodreads

„Naprosto jsem se zamilovala do Andrey a Evana. Jejich vztah je vášnivý, romantický, plný žhavého napětí. Pokud jste četli Francouzskou lekci, určitě si tuto knihu nenechte ujít!“
– čtenářská recenze, Amazon




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !