8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Unikátní dokumenty na Prima ZOOM pro 16. týden

15. 04. 2024 | Televizní tipy
Duben – na Prima ZOOM kouknem. Týden dokumentárních parádiček, kde jinde než na Prima ZOOM. Nenechte si ujít rozmanitou podívanou! Tohle je váš talíř poznání, tak si vyberte, co vás baví a pojďte koukat na Prima ZOOM!

Unikátní dokumenty na Prima ZOOM pro 16. týden:


15. 4. 22.00 – NASA: Vynálezy a inovace (1. díl)

Průkopníci z NASA stojí na špici celosvětového vývoje moderních technologií. Jejich vynálezy vymyšlené za účelem dobývání a výzkumu vesmíru nacházejí využití i na Zemi. Dříve nepředstavitelné vychytávky se stávají běžnou součástí našich každodenních životů. Nahlédněte s námi do zákulisí NASA a zjistěte, jak byste se i vy mohli podílet na vývoji dalšího přelomového objevu. Zjistěte, jak se rodí roboti pro mimozemské prostředí s nulovou gravitací nebo nové rovery, které budou brázdit povrch Měsíce i Marsu. Podívejte se, jak se staví moderní řídicí střediska. Sledujte, jak NASA vede celé lidstvo do budoucnosti.

Unikátní dokumenty na Prima ZOOM pro 16. týden17. 4. 21.00 – Zvířecí výzbroj (Zuby a drápy)

Žít znamená bojovat o život. Všechna zvířata mají bohaté zkušenosti s každodenní snahou uprchnout před nebezpečím, ulovit potravu nebo zajistit si právo na páření, bez kterého by jejich existence nebyla možná. Každé z nich je přitom vybaveno jedinečným arzenálem vrozených zbraní neustále připravených k nasazení v nemilosrdné a kruté hře o život. Odhalte fascinující Zvířecí výzbroj ve stejnojmenném přírodovědném dokumentárním seriálu. Ale pozor, není to pěkný pohled.

19. 4. 20.00 – Žraločí batolata

Dokonce i ti největší, nejrychlejší a nejdivočejší predátoři začínají jako mláďata. Malí žraloci jsou roztomilí, ale musí rychle dospět. Protože ani u jednoho z 500 druhů žraloků neexistuje rodič, který by se o ně postaral. Žraloci žijí ve všech oceánech po celém světě a vyvinulo se u nich mnoho různých pozoruhodných způsobů, jak nosit mláďata a jak je porodit. A pokud jde právě o mláďata, ta se musí rychle naučit, jak si pojistit, aby se jim dobře dařilo.

20. 4. 20.00 – Indické divoké kočky (1. část)

Divoké kočkovité šelmy Indie jsou od pradávna symbolem síly a královské moci. Ale navzdory úctě, kterou vzbuzují, zdatnosti a schopnosti se přizpůsobit změnám okolního prostředí se dnes ocitly na pokraji svých sil. Tento přírodovědný film, který vznikal dva roky po celé zemi a v různých typech pozoruhodné krajiny, má jednu velkou ambici: vykreslit intimní portrét fascinujícího života těchto neuvěřitelných zvířat.

20. 4. 21.00 – Život v barvě s Davidem Attenboroughem (Barevné vidění)

Díky barvám je náš svět překrásné místo pro život. Ale tady jde o mnohem více než jen o krásu. Barvy jsou úzce spjaty s prakticky každým příběhem, který se v přírodě odehrává. Jsou prostředkem, jímž zvířata komunikují a díky němuž mohou vzájemně spolupracovat. Barvy se dokonce mohou stát jazykem, který v dramatických situacích rozhoduje o životě a smrti. Přírodovědný snímek Život v barvě s Davidem Attenboroughem je natočen s použitím nejmodernějších technologií a v ultra vysokém rozlišení 4K. Díky tomu nabízí vzrušující vizuální hostinu plnou fascinujících odhalení a poutavých příběhů. Tento dokument přináší nejkrásnější příběh ze všech.

21. 4. 22.00 – Tajemství světových mrakodrapů (1. část)

Do roku 2050 bude 75 % lidí žít ve městech. Protože místa je málo, stavíme rychleji a výše než dříve. A na obzoru se objevuje nová generace mega budov: super mrakodrapy. Na světě nyní existuje více než 100 budov, které jsou vysoké přes 300 metrů, a jejich množství rychle narůstá. Při stavbě takových mrakodrapů není důležité jenom to, jak jsou nakonec vysoké, ale i jak velké a významné inovace využívají. Jedinečný dokument, kterým provází Rob Bell, odhaluje Tajemství světových mrakodrapů. Zjistěte, jak to funguje uvnitř výjimečných konstrukcí, jež posunují hranice inženýrství, stavitelství, designu a technologií, aby světové mrakodrapy mohly být ještě vyšší, ještě silnější, ještě promyšlenější, a ještě luxusnější než dříve.

Unikátní dokumenty uvidíte každý den od 20:00 – 24:00 hodin na Prima Zoom!


Zdroj, foto: Prima ZOOM

Vendula Flassig Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Unikátní dokumenty na Prima ZOOM pro 16. týden:

Unikátní dokumenty na Prima ZOOM pro 16. týden
Unikátní dokumenty na Prima ZOOM pro 16. týden
Unikátní dokumenty na Prima ZOOM pro 16. týden
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !