8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

V ZOO se rozezní svatební zvony

14. 04. 2024 | Televizní tipy
Sabina Laurinová a Martin Preiss coby Alice a Márty si řeknou ANO. Ve Dvoře Králové se sešla rodina Novotných i svatební hosté. Nevěsta oděná v bílé, se svědkem po boku a plná očekávání, přichází k oltáři. Svatba to bude napínává a s překvapivým koncem. 

Svatební přípravy i nervozita vrcholí. Také proto, že Pivoňkovi dochází peníze, které mu Alice na svatbu dala, protože část z nich musel použít na splacení dluhů. Alice dostává od Sidonie (Jana Švandová) ultimátum, ale ta se rozhodne jít za hlasem svého srdce. „To tak bývá. A jestli to bude cesta rovná, nebo bude zakopávat? To přece nemůžu prozradit. Snad jen to, že konec bude pro Alici nečekaný,“ naznačuje nevěsta Sabina Laurinová.

V ZOO se rozezní svatební zvonyTa si před kamerou už pár svateb zažila. „Naposledy jako Mery v Modrém kódu. Taky jsem se vdávala v pohádkách, na divadle…“ V tomhle má Sabina oproti Martinu Preissovi náskok. „Udělal jsem si ve Dvoře Králové dva hezké dny. Odpočinul jsem si a završil to bonusem. Ano, beru to jako takový bonus, že si beru Sabinu. Ještě jsem si ji před kamerou nebral. Několikrát jsme spolu byli v láskyplném vztahu v různých jiných seriálech, ale svatbu jsme ještě neměli,“ prozrazuje Preiss a usmívá se přitom směrem k nevěstě. „Víte, že jsem se nikdy před kamerou neženil? Sabina je tedy první. Nedávno jsem na svatbě byl, takže to mám odkoukané. Ženil se můj bratranec a bylo to krásné.“

Správné nevěstě nesmí chybět svatební šaty a kytice. „Šaty se vybíraly dopředu, Zuzka Straková je přinesla a byla jsem spokojená. Nebylo to tak, že bych je viděla až ten den. Na tu chvíli to bylo fajn. Kytice byla krásná a jako odměnu po tom dlouhém dni jsem si ji mohla odnést domů. Takže se mnou jela zpátky do Prahy a doma vyzdobila byt,“ prozrazuje seriálová Alice. „Natáčení takových dní je svátek spíš pro přihlížející, pro ty, co jsou za kamerou, a komparz. Je to elegantní, hezké a lidi takové natáčení mají rádi. 

Na svatbě jsem byla několikrát jako host, dokonce jsem byla i za svědka. My herci to bereme jako každý jiný den, i když… Síla toho okamžiku na vás na vteřinu zapůsobí. Teď se tu něčemu upisujete a slibujete. Je to odpovědnost, ale ta vás přejde, hned jak se řekne stop!“ popisuje Sabina Laurinová svoje svatební natáčení. A jak se bude Alice cítit jako vdaná paní? „Dívejte se, ani naznačovat nesmím,“ směje se herečka.


Zdroj, foto: Prima

Vendula Flassig Vrablová
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !