Je tu další týden a s ním i pokračující boj o titul amatérského grilmastera Česka. Grilovat se budou žebra, a jak Zdeněk prohlásí: „Je to úkol, který je v Americe nejen posedlostí, ale hraničí až s náboženstvím.“
Jak se obávaný šéf před kamerou a soutěžícími rozjede? To zjistíte v pondělí 6. 5. ve 21.30 na Primě.
„Začneme řežbou o žebra,“ komentuje nákup soutěžících Zdeněk.
„Já bych byl všechno, ale nebyl bych v klidu,“ okomentuje přemýšlení o gramáži Denisy a Dominiky.
„Chci vyhlásit svoje první ale. Kouká se mi na vás hezky, ale neběhejte mi tady. V kuchyni se neběhá,“ zkritizuje chaos na place šéf.
„David má hrozné hnípance toho masa, to nestihne.“ Tak ohodnotí Zdeněk Davidovu přípravu.
„Vy furt jenom vážíte, já se taky potřebuju na něco těšit.“ Šéf tak pobídne Dominiku a Denisu k zrychlení činnosti.
„Mám pocit, že to množství se blíží hovnu,“ ohodnotí přepočet gramáží u stejného stolu šéf. Holky tím dost rozhodí. Mají obavy, že jedno ze zadání nesplní.
„Teď tady monitorujeme plejtváka obrovského,“ podotkne u stolu Lucky a Prikyho.
„Když budete lhát, lžete aspoň oba stejně,“ upozorní na nesrovnalosti ve výpovědích Janu a Romana.
„Viděl jsem jednou ze tří metrů krmení tygrů v ZOO. Bylo to stejný. Taky si ten fousatej týpek nacpal kus nedovařeného bůčku do hlavy. Přece nemusí jíst rychle, ale měli by vnímat, co jedí,“ hodnotí výkon hodnotící party Zdeněk.
„Na tomhle jídle mi nechutná vůbec nic, je to celé bez rozmyslu.“ Takový verdikt David slyšet nechtěl.
„Domácí karamel, kterej jsme si sami vyrobili.“ Pitvoří se šéf u stolu Jany a Romana.
„Chceme, aby váš dezert hořel větším nadšením než vy teď,“ motivuje ke splnění rozstřelového úkolu vybranou trojici přísný šéf.
Dívejte se a bavte v pondělí 6. 5. 2024 ve 21.30 na Primě. S týdenním předstihem pak na prima+.
Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová
Vendula Flassig Vrablová