Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 08.10. 2024
Dnes má svátek Věra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

13. komnata Davida Vondráčka

31. 01. 2023 | Televizní tipy
Známý televizní reportér si nesl trauma z těžkého dětství. To v dospělosti přispělo k jeho psychickým problémům i závislosti, nad kterými ale dokázal zvítězit. Režie I. Bareš
(Premiéra)

David Vondráček začínal jako novinář a později pracoval jako televizní publicista. Dlouhodobě spolupracuje s Českou televizí jako investigativní reportér.  Za své reportáže získal řadu cen a za celovečerní dokument Láska v hrobě i Českého lva.

Prožil těžké dětství s otcem alkoholikem, který ho často bil a psychicky týral. Utíkal proto z domova a několikrát ho dokonce hledala policie. Nikdy nepoznal standardní fungování rodiny, což se posléze projevilo v jeho schopnosti založit rodinu vlastní.

13. komnata Davida VondráčkaČasto se uchyloval k alkoholu, který mu komplikoval práci a byl kvůli němu několikrát i vyhozen. Přišel i o vysněnou tvorbu pro Mladý svět a Mladou frontu. V té době David poprvé skončil v psychiatrické léčebně v Bohnicích, odkud ale odešel na revers. Po nějaké době se k alkoholu přidal ještě hazard.

David získal peníze v privatizaci a jako redaktor velmi slušně vydělával. Většinu financí ale obvykle prohrál v ruletě. Hra pro něj byla adrenalinem, hledáním hranice, ale také řízenou sebedestrukcí. 

Začal si půjčovat a jeho dluhy narůstaly. Snažil se usadit se a založit rodinu, což se mu podařilo. Ale jenom na krátkou dobu.

Když začal znovu pít a hrát, manželka ho vyhodila. Skončil na ulici a znovu se dostal do psychiatrické léčebny. Kvůli dluhům vyhlásil osobní bankrot. Aby měl na dárky pro děti, prodal Českého lva. Nakonec se mu podařilo závislost překonat. Dnes už 5 let nepije a nehraje, splácí dluhy a vychází se zhruba 8. 000,- Kč měsíčně. Získal stálou práci a pokud vydrží, tak za necelé 2 roky veškeré dluhy splatí.


Pořad 13. komnata Davida Vondráčka můžete sledovat

 31.1. 2023 od 21:05 na ČT1!!

A opakování 5.2.!



Zdroj, foto: Česká Televize


Shelly
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 13. komnata Davida Vondráčka:

13. komnata Davida Vondráčka
13. komnata Davida Vondráčka
13. komnata Davida Vondráčka
13. komnata Davida Vondráčka
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Bankovky