Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 08.10. 2024
Dnes má svátek Věra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

13. komnata Reginy Řandové

2. 11. 2022 | Televizní tipy
Herečka a dabérka prožila v manželství toxický vztah a soudila se o alimenty na syna. Přesto nezahořkla a dokázala odpustit. Příběhem provází Zuzana Burešová. Režie M. Oddfish Nešlehová
(Premiéra)

Regina Řandová se v 80. letech proslavila jako dětská herecká hvězda. Kromě seriálu My všichni školou povinní natočila ve svých 16 letech film Zdeňka Trošky Bota jménem Melichar. Tehdy ještě pod jménem Regina Zahradníková. U herectví zůstala a díky tomu se seznámila s Čestmírem Řandou ml. – se synem v té době již nežijící herecké legendy filmu, televizní obrazovky i Národního divadla Čestmíra Řandy st.

Následně se zaměřila hlavně na dabing, v němž je dodnes velmi vyhledávaná, provdala se a narodil se další pokračovatel slavného jména: Čestmír Řanda nejml. Ale už v době, kdy byl syn malý, prožívala psychický teror, podvádění... Trvalo roky, než našla sílu se rozvést, avšak i poté prožívala složité období.

13. komnata Reginy ŘandovéExmanžel dlužil na syna výživné (stejně jako na dalšího, dnes asi 12letého Kristiana, kterého měl ze vztahu s jinou ženou). Mnoho let se s ním o alimenty soudila, celkem šlo asi o půl milionu korun. Peníze její syn ale nikdy neviděl. Čestmír Řanda ml. měl mnoho žen a ke všem se choval podobně.

Některé dokonce Reginu kontaktovaly, plakaly jí do telefonu a chtěly radu. Spory ukončila až smrt Čestmíra Řandy ml. v roce 2021. Přes letité útrapy se Regina se synem rozhodli postarat o jeho pohřeb a ostatky herce uložit do hrobu jeho slavného otce na Vyšehradě.

Přestože Čestmír Řanda ml. zemřel s dluhy, rok po jeho odchodu se Regině a jejich synovi podařilo pro něj zajistit důstojné spočinutí. Regina Řandová necítí zášť ani nenávist, pouze jakousi hořkost.

Dnes říká, že "svému ex" vlastně už odpustila a tuto kapitolu v sobě uzavřela. I po padesátce dál hraje v seriálech a věnuje se dabingu. Má chalupu v jižních Čechách, kterou si pořídili s druhým manželem, o němž tvrdí, že je mužem jejího života.

Vychovával i jejího syna Česťu. Regina už má i dva vnuky, z nichž jeden je dalším nositelem slavného jména. Žije spokojeným životem, i když přiznává, že si prošla životním peklem.


Pořad 13. komnata Reginy Řandové můžete sledovat 2.11. 2022

od 21:40 na ČT1!!

A opakování 4.11., 6.11. a 8.11.!



Zdroj, foto: Česká Televize


Shelly
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 13. komnata Reginy Řandové:

13. komnata Reginy Řandové
13. komnata Reginy Řandové
13. komnata Reginy Řandové
13. komnata Reginy Řandové
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !