Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Čas malinČas malin Proč vám natékají v létě nohy?Proč vám natékají v létě nohy? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 01.07. 2024
Dnes má svátek Jaroslava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

5 tipů pro správný výběr ložního prádla

20. 12. 2013 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

Jestliže sháníte povlečení, prostěradla, přikrývky, jakož i ručníky a osušky, připravili jsme si pro Vás několik rad, dle čeho vybírat. Snad Vám tedy budou ku prospěchu.

Ložní prádlo je jednou z těch oblastí, v nichž se nevyplácí koupit hned první výrobek, na který narazíte. Naopak je důležité zvážit všechna pro a proti. Kvalitní spánek je totiž navýsost důležitý nejen pro naši fyzickou aktivitu, ale rovněž pro psychickou pohodu. Proto jsme si pro Vás připravili několik zajímavých tipů.

povlečení balvněný satén

1. Kvalita povlečení rozhoduje

Pokud sháníte pouze tu nejvyšší kvalitu, počítejte s tím, že si připlatíte. V oblasti povlečení má aktuálně výtečné renomé povlečení z bavlněného saténu a Jersey povlečení, jež jsou shodně velmi příjemné na dotek, prodyšné a zároveň pohledné. Prohlédněte si např. povlečení bavlněný satén.

2. Cena hraje rovněž svou roli

K levnějším druhům tohoto ložního prádla, které jsou ovšem stále velmi kvalitní, pak patří krepové povlečení a klasika mezi klasikami – bavlněné povlečení. To patří již drahně let ke stálicím v mnoha domácnostech, což je důkazem toho, že má i dnes stále co nabídnout.

3. Sledujete výprodej povlečení

Chcete-li ušetřit ještě více, vyplatí se sledovat výprodej povlečení a dalšího ložního prádla v jednotlivých obchodech.  Jestliže totiž plánujete nakoupit pro celou rodinu, může se celkově jednat o nemalé finanční částky. Výprodej povlečení na Bonatex.cz je kupříkladu zajímavou variantou.

4. Ostatní ložní prádlo je také důležité

Pro kvalitní spánek je nepochybně nutné i další ložní prádlo. Pokud vyzkoušíte froté prostěradla či Jersey prostěradla, chybu neuděláte. Pamatovat je nutné rovněž na přikrývky, polštáře, ale také na jakost pyžama. Pokud Vám právě to nebude sedět, ani špičkové ložní prádlo toho moc nezmůže.

5. Nezapomínejte na ručníky a osušky

Kvalita materiálu hraje svou nezpochybnitelnou roli také u ručníků a osušek. Ještě než se po koupání či sprchování vydáte do postele, bude to první prádlo, jež přijde do kontaktu s Vaší pokožkou. Na to určitě nezapomínejte!



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
My spíme jedině v hladkém lesklém saténu. Objevili jsme nového českého výrobce Saténová ložnice. Ušijí i prodloužené rozměry, můžete si nakombinovat barvy a pošlou vám to zadarmo. Hlavně v těchle vedrech je satén úžasný. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Matějovský kupuji již roky,až mě kolikrát mrzí že tak moc vydrží,abych si mohla koupit nové Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
preferuji fi.Matějovský
Obrázek uživatelky
profil
Na povlečení doporučuji firmu ,,Matějovský,,Stojí za to,je opravdu kvalitní.
Obrázek uživatelky
profil
lákavá byla pro mne předvanoční nabídka povlečení na postele z mikroplyše...bohužel, mi odpověděli, že není již dostupné.
Jak jste s nim spokojene?
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles