Ano, šéfe – 10.12. 2015:
Šlendrián v kuchyni je totiž jedna z mála věcí, které opravdu bytostně nesnáší, a rozhodně se nebojí dát to náležitě najevo. Umí ale ukázat i svou vlídnou tvář a tam, kde se snaží, dokáže výraznou proměnu ocenit. Nenechte si proto ujít další reprízu úspěšného pořadu Ano, šéfe!
V restauraci Květnice, nacházející se v hotelu na náměstí moravského Tišnova, jako by se zastavil čas. Když do ní člověk vstoupí, dostane pocit, že se právě ocitl v Bulharsku nebo v Československu 80. let, nebo ve filmu Davida Lynche.
Hotel sice procházel v průběhu času rekonstrukcemi, avšak každá doba na něm zanechala většinou tu nejhorší stopu, co mohla nabídnout.
V kuchyni o rozměrech fotbalového hřiště se pokouší vařit nájemce pan Staněk, jeho žena se schovává kdesi v nekonečných chodbách a oba lamentují nad tím, že restaurace nevydělává. Jejich dcera Bára, studentka žurnalistiky, vzala situaci do svých rukou a rozhodla se vpustit do stojatých vod rodinného podniku bombu jménem Zdeněk Pohlreich.
Zdeněk tu zažije jednu z nejstrašnějších ochutnávek svého života, navíc v tak obskurním prostředí. Tím to však zdaleka neskončí. Když se začne pídit po autorovi místních gastronomických pokusů, dostane se mu do ruky pan Staněk – člověk, který by se hodil spíš do politiky než do kuchyně. Má totiž tendenci se vymluvit i z obležení...
Na pomoc Zdeňkovi dorazí i ikona brněnské a regionální gastronomie, kuchař Láďa, kterého si diváci mohou pamatovat z brněnské Bohémy. A jak to nakonec s Květnicí dopadne? Uvidíte dnes večer v repríze oblíbeného pořadu Ano, šéfe!