Ano, šéfe – 10.3. 2015:
Mnoha restauratéry tolik obávaný, ale diváky velmi oblíbený nekompromisní šéfkuchař Zdeněk Pohlreich letos opět šlapal na paty kuchařům i personálu a udílel své vzácné rady těm, kdo byli ochotni a schopni naslouchat, aby jejich provozovny i s jejich velkými plány nezmizely v propadlišti času...
Nyní nastal čas zjistit, jak se podnikům, které po následné kontrole od šéfa obdržely hvězdičku, podařilo si kvalitu udržet. Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich má jen jeden den na jejich prověření.
Tentokrát si „proklepl“ zájezdní restauraci u Plzně Lesní zátiší, písecký Pí local club a šumavskou restauraci U Štěpána. Obstáli kuchaři a majitelé, nebo museli hvězdičku odevzdat? Uvidíte v repríze oblíbené kuchařské show.