Ano, šéfe – 18.1. 2016:
Šlendrián v kuchyni je totiž jedna z mála věcí, které opravdu bytostně nesnáší, a rozhodně se nebojí dát to náležitě najevo. Umí ale ukázat i svou vlídnou tvář a tam, kde se snaží, dokáže výraznou proměnu ocenit. Nenechte si proto ujít další reprízu dílu páté řady úspěšného pořadu Ano, šéfe!
Rostislav Bachman je samorost, který umí vzít život pevně do ruky. To však neznamená, že realita českého pohostinství ho nedokáže zaskočit. Rosťa ale není z těch, kteří by házeli flintu do žita. Navíc je přesvědčen, že vaří alespoň tak dobře jako Zdeněk... Po deseti letech v Americe se vrátil zpět do České republiky a pronajal si hospodu v malebné rekreační oblasti u České Lípy.
Z nostalgie po místech, kde dlouho žil, ji nazval poněkud vznešeně Restaurant Georgia a pustil se do podnikání. V současné době však stojí v kuchyni sám, mimo sezonu otvírá až v pět odpoledne a po většinu dne se společně se servírkou nudí v prázdné hospodě. Podnik drží nad vodou Rosťova žena, která pracuje jako zdravotní sestra v blízké nemocnici...
Zdeněk oceňuje Rosťovu urputnost, ale musí mu nastavit neúprosné zrcadlo. Zase až tak šikovný kuchař není. V okolí má pověst nepříjemného morouse, který se na hosta jednoduše rozčílí a po dvou letech pobytu se bohužel nakazil klasickou nemocí českého podnikání – výmluvami, že se věci změnit nedají. V průběhu dílu Zdeněk vrací Rosťu zpátky nohama na zem – nemá přece restaurant, ale hospodu.
A není v Georgii, ale mezi českými chalupáři, takže tomu musí odpovídat i nabídka toho, co vaří. Rosťa se zprvu vzpírá, ale tváří v tvář téměř nulovým tržbám a následné hrozbě příchodu exekutora mu nezbývá než dát v lecčems Zdeňkovi za pravdu. Vychutnejte si další reprízu oblíbeného pořadu Ano, šéfe! na Primě!