Ano, šéfe – 25.6. 2015:
Tentokrát se Šéf Zdeněk Pohlreich podívá na zoubek liberecké restauraci U Rytíře, umístěné ve středu Liberce jen pár metrů od radnice. Své zákazníky se snaží nalákat na stylové prostředí, polední menu a mnohá další kulinářská překvapení.
Přestože si paní majitelka své dva kuchaře a personál nemůže vynachválit, po poledním menu se už v restauraci až do zavíračky téměř nikdo neobjeví. U Rytíře z toho mají těžkou hlavu, restaurace prodělává, a pokud tržby nepůjdou nahoru, bude paní majitelka nucena podnik zavřít.
Restaurace se nachází v prvním poschodí, což není zrovna dobrý začátek. Interiér je ale příjemný a personál se snaží – je čtyřčlenný, dva na place a dva v kuchyni. Paní majitelka je na ně pyšná.
Své dva kuchaře prezentuje jako profesionály s mezinárodní praxí. Poněkud neobvyklé v našem pořadu je to, že jej nekontaktovala majitelka, ale její zaměstnanci. Jaké rady nabídne Zdeněk Pohlreich restauraci, aby do ní hosty nejen přilákali, ale aby se sem i rádi vraceli?