Ano, šéfe – 5.5. 2015:
Restaurace Hrádek se nachází v Litoměřicích, ve druhém patře objektu je diskotéka, jejíž provoz restauraci dotuje. Majitel a provozní Karel Vinař byl původně horník, poté DJ a moderátor v rádiu – diskotéka mu celkem vynáší, ale on by rád, aby lidé chodili i do jeho restaurace. Neví, proč nefunguje tak, jak by si představoval, myslí si, že je to možná tím, že o jejich restauraci tolik místních neví. Jak to ale vidí šéf Zdeněk Pohlreich?
Podle něj je problém jinde: majitel-provozovatel svoji práci dělá diletantsky, šéfkuchař si svou práci bez motivace sice provede, jinak je ale lhostejný.
Zdeněk Pohlreich se bude snažit majiteli otevřít oči – jídlo je špatné, restaurace a vše, co k ní patří, nevhodné, šéfkuchaře konfrontuje s tím, že neumí vařit, obsluhu, že neumí obsluhovat.
Šéfkuchaře se bude snažit naučit správně vařit, inspirovat k nové skladbě jídel a snížit jejich zbytečný počet. Zaujmou místní pravé litoměřické hamburgery? Vychutnejte si další reprízu oblíbeného pořadu Ano, šéfe!