Nakladatelství: Grada Publishing
Rok vydání: 2005 – 1. Díl
Rok vydání: 2007 – 2. Díl
Počet stran: 100 str.
Formát: 14 × 21 cm, pevná vazba
Cena: 149 Kč
- Celiakie, bezlepková dieta
- Potraviny bez obsahu lepku
- Pestré recepty pro bezlepkové vaření
Celiakie - nemoc, jejímž řešením je celoživotní bezlepková dieta. Náhle je problém uvařit běžné jídlo, které by neobsahovalo lepek. A každá rada je drahá. Řešením a zároveň inspirací mohou být knížky známé české autorky a odbornice na bezlepkovou dietu Ivy Bušinové. Po jejich přečtení a hlavně vyzkoušení receptů v kuchařce uvedených zjistíte, že bezlepková dieta vám může připravit překvapení v podobě chutných jídel, která budou lahodit nejen vašemu jazýčku, ale také oku.

Ing. Iva Bušinová - Bezlepková kuchařka
Vystudovala Provozně ekonomickou fakultu VŠZ Brno, dnešní Mendlovy university. Více jak deset let pracovala jako novinářka. Poté, co byla u ní a jejich dětí zjištěna celiakie, nemoc u které je nutné celoživotní dodržování bezlepkové diety, založila Poradenské centrum pro celiakii a bezlepkovou dietu a jako předsedkyně správní rady se věnuje této problematice. Natočila film do pořadu Diagnóza, je autorkou celé řady článků o této nemoci, pravidelně vystupuje v různých pořadech v rozhlase a televizi. Založila a spravuje webové stránky pro celiaky.
Knihy Bezlepková kuchařka 1. a 2. díl si můžete zakoupit v nakladatelství GRADA.
ZUZI
Chytrá Žena.cz