Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 08.10. 2024
Dnes má svátek Věra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Černé vdovy: Za Janu Plodkovou musela zaskočit dublérka

25. 02. 2023 | Televizní tipy
Provedla perfektní tanec u tyče, za který by se nemusela stydět žádná mistryně v pole dance. Jenže všechno není, jak se může na první pohled zdát. Jana Plodková se prostřednictvím seriálu Černé vdovy dostala do nevěstince, kde si měla střihnout dokonalý tanec. A proto nastoupila dublérka – seriálová Renata propůjčila jen svoji hlavu. Tělo a um už patřily někomu jinému.

Vdovy zavede jejich nezákonné podnikání do nevěstince, kam se snaží dostat pod rouškou lsti. Předstírají, že jdou na konkurz, a to pro Janu Plodkovou znamenalo nasadit paruku, odvážný kostým a vlnit se u tyče. „Tanec u tyče je strašně náročná disciplína,“ přiznala po natáčení herečka, u které to v seriálu vypadá, že všechno nádherně zvládla. Ovšem omyl.

Černé vdovy: Za Janu Plodkovou musela zaskočit dublérkaV tu chvíli herečku nahradila dublérka. „Není to tak, že se člověk chytne tyče a otočí se. A protože režisér Radek Bajgar chtěl profesionální výkon, musel to udělat někdo jiný. Věděla jsem, že se to nezvládnu naučit za tak krátkou dobu a tak dokonale. Byla jsem za svou dvojnici ráda,“ prozrazuje Plodková, jak se natáčela daná scéna.

„Dublérka to za mne krásně rozjela, a ačkoli jsem se ji snažila napodobit, byla jsem nesmírně šťastná, že zabírají pouze můj obličej.“ Vše natočeno a nikdo nic nepoznal, tak měl vypadat výsledek. Povedlo se. „Jsem ráda, že to na obraze vypadá lehce, ale opravdu je to tak náročné, že dublérka byla jediná možnost,“ prozrazuje na závěr Jana Plodková.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Černé vdovy: Za Janu Plodkovou musela zaskočit dublérka:

Černé vdovy: Za Janu Plodkovou musela zaskočit dublérka
Černé vdovy: Za Janu Plodkovou musela zaskočit dublérka
Černé vdovy: Za Janu Plodkovou musela zaskočit dublérka
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles