Název knihy: Česká domácí kuchařka II
Podtitul: Tradiční recepty našich babiček
Autor: Jitka Rákosníková
Nakladatelství: Mladá fronta
Rok vydání: 2011
Formát: 170 x 240 mm
Počet stran: 200 str.
Cena: 279 Kč
Druhý díl České domácí kuchařky je opět založen výhradně na tradičních receptech naší kuchyně, zaznamenaných v rodinných receptech a kuchařských knihách zejména 20. a 30. Let minulého století.
Více než 200 stran knihy je tentokrát rozčleněno do oddílů - Předkrmy, Polévky, Hlavní jídla a dezerty a doplněna několika speciálními sekcemi.
Jsou to Zelenina a ovoce v české kuchyni, Masopust, Velikonoční speciality, Dožínky a Vánoční cukroví.
Více informací nejen o této knize Česká domácí kuchařka II - Tradiční recepty našich babiček se dozvíte také na stránkách nakladatelství Mladá fronta.
ChytráŽena.cz