Česká kuchyně – lehká a elegantní
Autor: Martin Svatek
Nakladatelství: Ikar
Pevná vazba
Datum vydání: listopad 2015
Formát: 217x277 mm
Počet stran: 192
Cena: 314 Kč
Šéfkuchař Martin Svatek vařil v New Yorku diplomatům a odvezl si odtud ponaučení, že jednoduchá česká jídla obstojí i na zahraničních talířích. Nyní představuje českou kuchyni v novém kabátku – nabízí všechno, co se dosud naučil, a přidává jako hlavní suroviny lásku k vaření a radost z vydařeného jídla.
Milovníci pravé české kuchyně odhalí nekonečné možnosti úprav klasiky, mas na kosti, českých ryb, ale také dezertů.
Což takhle dát si panenku v sušené šunce, kachní prsa s ostružinami nebo meruňkové knedlíky s vanilkovým tvarohem…
Tuto knihu Česká kuchyně – lehká a elegantní koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách Bux.cz.
Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz
ChytráŽena.cz